Önkormányzati választás

2024.04.15. 20:30

Megnevezte képviselőjelöltjeit az Abonyt vezető egyesület

Két helyen változtatott az önkormányzati választásra az Abonyt vezető egyesület.

Rózsa Róbert

Nyilvánosságra hozta képviselőjelöltjeinek listáját az Abonyt 2019 óta vezető Városunk Fejlődéséért Egyesület (VFE). A VFE színeiben hat, 2019-ben mandátumot szerzett jelölt méreti meg magát újra a voksoláson. Az 1-es számú egyéni választókerületben Kovács Lászlót, a 2-es egyéni választókerületben Dudinszky Anna Mónikát, a 3-as egyéni választókerületben Korbély Csaba Ferencnét, a 4-es egyéni választókerületben Járdány Vandát, a 6-os egyéni választókerületben Krupincza Jánost, a 7-es egyéni választókerületben PEDIG Czagány Zsoltot indítja az egyesület.

Close,Up,Of,A,Organization,Representative,Speaking,At,Press,Conference
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Új jelöltet az ötödik és a nyolcadik számú választókerületben állít a VFE. Előbbiben Mészáros László János helyett Molnár Gábor Józsefet, utóbbiban dr. Egedy Zsolt Mihály helyett Tóthné Somodi Ildikót jelölték – e két választókerületben szintén a VFE aspiránsai nyertek 2019-ben.

A VFE azt már korábban bejelentette, hogy a polgármesteri posztért Pető Zsolt jelenlegi városvezetőt indítják. Petőt a kormánypártok is támogatják az önkormányzati választáson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában