Közterület-karbantartás

2024.04.05. 15:00

Vigyázat, takarítás! Hétvégente tisztítják a parkolókat Szolnokon

Április 1-től ismét tisztítják a parkolókat Szolnokon. A szolgáltató kéri az autótulajdonosok együttműködését.

Rimóczi Ágnes

Érdemes figyelni az autótulajdonosoknak Szolnokon, hiszen immár újra ütemterv szerint végzi a parkolók tisztítását az NHSZ. 

úttisztítás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Az utak és járdák tisztítását már március 1-től hétköznapokon ütemtervnek megfelelően végezzük. A fizető parkolók tisztítását is elkezdtük, ezt április 1-től október 30-ig a hétvégéken végzik kollégáink – tájékoztatta hírportálunkat az NHSZ sajtószóvivője. Molnár Lajos hozzátette: kérik a közlekedőket, hogy az úttisztításra vonatkozó kihelyezett kiegészítő jelzőtáblákat a megszokottnál figyelmesebben nézzék meg parkoláskor.

– Közös érdekünk, hogy a tisztítás alatt az adott területen ne parkoljanak gépjárművek, mert ez megnehezíti az úttisztítást és a gépjárművek is sérülhetnek. A munkálatok megfelelő ellátása érdekében a szabálytalanul parkoló gépjárműveket megbüntethetik a közterület felügyelet munkatársai – tette hozzá a társaság szóvivője.

Az NHSZ weboldalán megtekinthetők az egyes szakaszok takarításának ütemezései, valamint egy alternatív parkolási lehetőséget is felkínál a rendszer az adott időszakra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában