Megújuló energia

2024.05.09. 10:26

Több mint 140 millióból korszerűsítettek Jászapátin

A beruházás részeként lézer hegesztő robotot vásároltak, ingatlant korszerűsítettek és napelemrendszert telepítettek.

Illés Anita

Több mint 142 millió forintos technológiai fejlesztés valósult meg a Radius Signage Kft.-nél Jászapátin. Az uniós pályázati forrásból megvalósult projektet Borbás Ferenc, a cég ügyvezetője május 8-án sajtónyilvános eseményen mutatta be, melyen részt vett Farkas Ferenc polgármester és ifj. Pócs János alpolgármester is. 

korszerűsítenek, Borbás Ferenc, Farkas Ferenc, ifj. Pócs János
Borbás Ferenc ügyvezető (középen) sajtótájékoztató keretében mutatta be a cég technológiai fejlesztését. Az eseményen Farkas Ferenc polgármester (balra) és ifj. Pócs János alpolgármester is részt vett
Forrás: Beküldött fotó

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés során többek között lézer hegesztő robot beszerzése és ingatlan beruházás valósult meg, valamint szigetüzemű napelemrendszer telepítettek. 

A cég saját költségen szigetelte a fűtött és fűtetlen tereket elválasztó épületszerkezeteket, korszerűsítette a fűtést és a beltéri világítást. A projekt tanácsadást is tartalmazott és az üzleti folyamatok fejlesztéséhez dolgozói képzést tartottak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában