Könyvbemutató

2024.04.16. 15:30

Abonyban járt Jakupcsek Gabriella, ahol üzent is a negyvenen túliaknak

„Vége az életnek”, ha elmúltunk negyven évesek? A változó korról beszélt Abonyban Jakupcsek Gabriella.

Rózsa Róbert

Hogy mi az a B oldal? A zenehallgatást nem a Spotify-on kezdők talán még rá tudják vágni a választ: a zenei kislemez azon oldala, amelyen nem a slágerek, hanem a ki nem adott, kevésbé ismert felvételek vannak. S mivel a B oldal már a kevésbé jó része volt az élvezeteknek, hát hamar rásütötték a kifejezést magára az életre is, pontosabban annak a negyven éven túli részére.

Jakupcsek Gabriella, látogatás
Jakupcsek Gabriella könyvbemutatót tartott Abonyban
Fotó: Facebook.com / Abony város hivatalos oldala

Könnyen lehet, hogy tévesen. Hogy miért, arról hazánk közismert és közkedvelt médiaszemélyisége, Jakupcsek Gabriella könyvet is írt, A napos B oldal címmel.

Az író, újságíró ezen szerzeménye kapcsán látogatott el hétfőn Abonyba, ahol pódiumbeszélgetésen fejtette ki nézeteit a változókorról, az önismeretről, valamint a pozitív életszemléletről.

Mint az eseményről készült városházi bejegyzésben olvasható, Jakupcsek Gabriella művében érdekes történetekben elevenítette fel pályafutását, szívmelengető tanácsokat ad a negyven év feletti nőknek, de szakértők is megszólalnak könyvében, kiegészítve személyes tapasztalatait. Amelyeket a szerző úgy összegez: van élet a negyven után. „Én már elmúltan hatvan, szóval csak tudom” – fogalmazott humorosan Jakupcsek Gabriella.

A rendezvény végén az abonyi hallgatóság találkozott a szerzővel, és nem maradt el a dedikálás sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!