Labdarúgás

2023.08.19. 11:00

Baljós előjelekkel fut ki a Martfű csapata szombaton a Dabas ellen

Pályán mutatott teljesítménye okán volna keresnivalója a Dabas elleni harmadosztályú mérkőzésen a Martfűnek, ám a klubnál a héten felállt a teljes szakvezetés, így megjósolhatatlan, milyen játékra lesz képes a tiszazugi együttes.

Jegesi László

Nem tudni, ki veszi át a vezetőedzői feladatot a martfűi kékeknél

Fotó: Pesti József

NB III., Dél-Keleti csoport

Martfűi LSE–Meton-FC Dabas SE

Az utóbbi két mérkőzésen a Martfű egyértelműen fejlődési pályára állt, meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtottak játékosai. Ezért is volt első hallásra meglepő, hogy hét közepén lemondott a teljes szakmai stáb, edzők, vezető egyaránt. Döntésük hátterében nem az együttes szereplése húzódik meg, sokkal inkább a klub szponzoraival különbözött elképzelésük. Nem közös megegyezéssel, saját akaratukból bontottak szerződést és ma még nem tudni, ki irányítja majd szombaton a csapatot. Márpedig a tabellát jelenleg pontveszteség nélkül vezető Dabas lesz az ellenfél, ilyen előzmények után különösen nehéz találkozó elé nézhet az újonc. A játékosedző Kardos Norbert mellett Tölgyesi Viktor is jelezte, hogy nem lép pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában