Labdarúgás

2023.08.17. 15:16

Felmondott a teljes szakmai stáb a Martfűnél

Mindössze a három fordulót követően felállt a padról az NB III.-as Martfű edzőpárosa. A klub szakmai vezetője is távozott.

Jegesi László

Kinyik György vezetőedző (balra) és Kardos Mihály szakmai vezető (jobbra) is felállt az NB III.-as újonc Martfű csapatától

Fotó: Pesti József

Igaz, hogy vereséggel kezdte az NB III.-as idényt az újonc Martfű csapata, ám az utána következő mérkőzéseken megosztozott a pontokon nevesebb ellenfeleivel. Ráadásul úgy, hogy a legutóbbi találkozón a Honvéd fiataljai csak az utolsó pillanatokban tudták döntetlenre menteni a meccset.

Mindezek ellenére arról értesültünk, hogy a szerdai edzés után az edzők – Kinyik György és Kardos Norbert, valamint Kardos Mihály szakmai vezető – lemondtak megbízásukról és egyoldalúan felbontották szerződésüket.

Az okokat egyelőre csak találgatni lehet, az biztosnak látszik, hogy nem a csapat szereplése van döntésük hátterében. Úgy hírlik, hogy a szponzor és közöttük támadtak nézeteltérések, nem kaptak igazán szabad kezet, ami a szakmai stáb elképzeléseit korlátozta. Annyi bizonyos még, hogy így a hétvégén Kardos Norbert játékosedző nem lép pályára a Meton-FC Dabas ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában