Labdarúgás

2023.08.13. 14:16

Az utolsó pillanatban úszott el a Martfű győzelme

A múlthéten Szolnokon pontot szerző Martfű keretét folyamatosan egészítették ki a napokban a korábban sérüléssel bajlódó vagy éppen játékengedéllyel még nem rendelkező labdarúgók. Így pedig bizakodással várták a vasárnapi matinét.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Reményeik nem is voltak hiábavalók, hiszen nagyjából a terveik szerint alakult a mérkőzés. A hazai gárda ugyan többet birtokolta a labdát a mezőnyben, de igazi helyzetet nem tudott kialakítani az első félidőben. A martfűi játékosok előtt sem adódott ugyan komoly lehetőség, de szervezett futballjuknak köszönhetően egy utolsó perces találattal ők vonulhattak vezetéssel pihenőre.

A folytatásban egy figyelmetlenség után kiegyenlített a Honvéd, mégis inkább a vendégek szája íze szerint zajlottak az események. A hajrában Kardos Norbert ismét vezetéshez juttatta csapatát, és a martfűiek zsebében volt a győzelem. A forgatókönyvet a hosszabbításban átírta azonban a vendéglátó, és egy szabadrúgásgóllal kiegyenlítette a mérkőzés állását, komoly csalódást okozva ezzel az újoncnak.

NB III. Dél-Keleti csoport

Budapest Honvéd-MFA II. – Martfűi LSE 2–2 (0–1)

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont, 200 néző, vezette: Sipos Katalin (Sáfárik P., Bizderi N.).

Martfű: Ladányi – Vadas (Kasik, a szünetben), Draskóczi, Kardos, Mlinárcsik, ASZTALOS, Csúri (Kinyig, a szünetben), PINTÉR V. (Polyák 90+2.), TÖLGYESI, Sindel (Puskás, a szünetben), Kriska (Székely D., 81.). Edző: Kinyik György.

Gólszerzők: Simon B. (62.), Balogh Zs. (90+4.) ill. Pintér V. (45+1.), Kardos (80. – tizenegyesből).

Kinyik György: – Tudtuk, éreztük, hogy a múlt heti pontszerzésünk után itt is lehet keresnivalónk. Szinte minden úgy alakult, ahogy elterveztük, csak az utolsó pillanatban kapott góllal nem számoltunk. Azt mondom, hogy inkább itt hagytunk két pontot, mint szereztünk egyet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában