Kajak-kenu

2024.05.15. 17:00

A kajak-kenusok több, mint egy tucat éremmel tértek haza

A miskolci Örökmozgó Kupán vettek részt a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola versenyzői, ahonnan több, mint egy tucat éremmel tértek haza a 2000 méteres távot teljesítő kajak-kenusok.

Kiss Ádám

Gyebnár Dávid a legifjabbak felkészítéséért volt felelős. Tanítványai közül Lux Marcell és Lovas Balázs párosban, Oláh Tamás pedig egyesben lett aranyérmes az U12-es korosztályban. Az U13-asok között Kádár Ferenc ezüstöt, Lux Vince pedig bronzérmet szerzett az U11-es mezőnyben.

Donkó Dóra, Örökmozgó Kupa, U15, kajak-kenu
Donkó Dóra aranyérmet szerzett a miskolci Örökmozgó Kupán az U15-ös korosztályban
Forrás: Szolnoki Sportcentrum - Sportiskola Facebook-oldala

 

Dobler Dóra és Fodor Soma sportolói közül az U15-ös Donkó Dóra és az U14-es kenus, Balázs Levente is első lett, az U13-as Oldal Szonja, valamint az U14-es Szabó Anna Dóra a második helyet szerezte meg, Királymezei-Hajdú Csanád pedig a harmadik helyen zárta az U14-esek viadalát.

Bordács Balázs a legidősebbek felkészítését segíti, az U16-osok mezőnyében Lánczi Zaránd arany, Molnár Zénó pedig bronzérmet szerezett. Az U18-asok között Szabó Márton lett az első, Bablinszki Bence a második, Bakos Bence pedig a harmadik, az U15-ös Tamási Bence pedig szintén bronzérmesként zárta a megméretést.

A versenyzők legközelebb a május 17 és 19 között Győrben a Maraton Országos Bajnokságon vesznek részt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!