Labdarúgás

2024.04.07. 15:04

Nem tudott javítani a Martfűi LSE

Bár némi megtorpanás tapasztalható az utóbbi időben Martfűn ha az eredmény lajstromára tekintünk, játéka továbbra is biztató volt eddig az újoncnak. A kieső pozícióban lévő Szeged-Csanád otthonába is a győzelem reményében utazott Koncz Zsolt együttese, ám hiába, végül vesztesen hagyták el a pályát.

Jegesi László

Három mérkőzés óta nyeretlen a Martfűi LSE, Koncz Zsolt együttese így a javítás reményében utazott a kiesés elől menekülő Szeged II. otthonába.

Székely Dávid, Martfűi LSE, vereség, NB III.
Székely Dávidék (labdával) nem tudtak nyerni, a Martfűi LSE pont nélkül távozott a Szeged II. otthonából
Fotó: Mészáros János

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Martfűi LSE 3–1 (1–1)

Szeged, 100 néző, vezette: dr. Dédesi Mátyás Benedek (Bencze, Bense)

Martfű: Gerhát – Draskóczi, Székely D. (Vadas, 78.), Telinger (Sindel, 58.), Vincze P. – Asztalos, Ficsor – Polyák (Pintér V., 34.), Balla (Mlinárcsik, 58.), Izsold (Kasik, 34.) – Kriska. Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Bakó (23.), Pataki Z. (58. – tizenegyesből), Nagy D. (73.), ill. Kriska (45+1.)

Kissé bátortalanul kezdett a Martfű, de az első félidőben ezzel együtt megvoltak a helyzetei a vezetés megszerzéséhez. A félidő közepén mégis a hazaiak rúgták az első gólt, majd az egyedül kilépő Kriska Norbertet állította meg az ellenfél kapusa szabálytalanul még a tizenhatoson kívül, de piros lap helyett csak sárgával büntette őt a játékvezető. A játékrész hajrájában végül sikerült a vendégeknek egyenlíteniük, de ezzel – mint utóbb kiderült – el is lőtték a puskaporukat.

A fordulást követően egy elkerülhető tizenegyessel ajándékozta meg ellenfelét a tiszazugi együttes, majd csak futott az eredmény után. Lehetősége viszont már nem igazán akadt a folytatásban, nem úgy a Szegednek, amely a találkozó végén bebiztosította győzelmét.

Koncz Zsolt: – Önmagunkhoz képest most játszottunk a leggyengébben, viszont a legjobb körülmények között. Tudtuk, hogy nehéz tavasz vár ránk, de előre tekintünk, és mihamarabb javítanunk kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában