Kosárlabda

2023.10.09. 11:59

Új indulója is lesz a soros jászkunsági bajnokságnak

A jászkunsági kosárlabda-szövetség elnöke összegezte a szervezet jelenlegi helyzetét, amelyből kiderül: az új idényben újonc csapattal bővül a megyei férfi bajnokság mezőnye.

Rózsa Róbert

Zajlik az élet a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kosárlabda Szövetségnél, amelynek felnőtt férfi bajnokságába új csapat is belép

Fotó: Facebook.com / Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kosárlabda Szövetség

Hivatalos közösségi oldalán értékelte a szervezet közelmúltbeli történéseit a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kosárlabda Szövetség elnöke. Balogh László elmondta, új játékvezetői bizottság kezdte meg működését, ehhez kapcsolódóan lezajlott a játékvezetői továbbképzés is, ami fizikai felmérőből, versenyszabályzat-ismereti tesztből állt, emellett az új játékvezetői bizottság vázolta elképzeléseit, terveit is.

Balogh László kitért rá, Romániában is képviselték a jászkunsági szövetséget, amelynek szomorú apropója volt. Szoros partnerük, a Bihar megyei főtitkár, a közelmúltban elhunyt Kővágó Lajos, valamint az egykori szolnoki közönségkedvenc, Antonio Alexe sírja előtt rótták le kegyeletüket.

Elmondta, túl vannak az U10, U11 és U12 bajnokságaik időpontegyeztető értekezletein, a bajnokságokban induló csapatok száma elégedettségre ad okot. Ugyancsak örömtelinek tartja, hogy a felnőtt férfiak időpont egyeztető értekezlete is megtörtént, amely alapján új belépőket is üdvözölhetnek a ligában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában