Labdarúgás

2023.10.28. 09:00

Újabb nehéz feladat vár a Tiszafüredre

Az előző héten az éllovas Putnok ellen szoros mérkőzésen, de kikapott a Tiszafüred az NB III. Észak-Keleti csoportjában. Dorcsák Zoltánékra vasárnap sem vár könnyebb mérkőzés, ugyanis a második helyezett Cigánd otthonában kell pályára lépniük. Amennyiben a Tisza-tó partiak hasonló teljesítményt nyújtanak most, mint az előző fordulóban, akkor kis szerencsével bravúrra is képesek lehetnek.

Jegesi László

A kék mezes füredieknek bravúrra lesz szükségük a pontszerzéshez a Cigánd ellen

Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport, 13. forduló

Vasárnap 13.00

Cigánd SE–Facultas-Tiszafüredi VSE

A bajnokaspiráns Putnok elleni szoros hazai vereség után ezúttal a Cigánd otthonában lép fel a befejező csatár nélkül maradt Tiszafüred együttese. A listavezető ellen a múlt hét végén a félidőben még vezetett Dorcsák Zoltán csapata, de a második félidőre elfogytak Mácsai Lászlóék. Ezúttal is roppant nehéz dolga lesz a tizennegyedik helyen szerénykedő gárdának, különösen úgy, hogy Kalmár Ferenc mellett a másik center Erdei Martin sem léphet pályára biztosan. Rajtuk kívül Fülöp Krisztián játéka erősen kérdéses, és Tajti Bence helyett Lisztes Bence kezd a kapuban. A tréner azért reméli, hogy a nehézségek összekovácsolják a keretet, ami akár bravúrt is érhet vasárnap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában