Labdarúgás / Galériával

2023.11.05. 16:21

Már az első félidőben eldőlt a Martfű sorsa

Három vereség után nagyon szeretett volna pontot, pontokat szerezni a Martfű, de gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, ez nem ebben a fordulóban történik meg.

Jegesi László

A feketemezes martfűiek sorsát megpecsételte az első félidőben kapott három gól

Fotó: Nagy Balázs

NB III. Délkeleti csoport, 14. forduló

Martfűi LSE–Monor SE 1–4 (0–3)

Martfű, 200 néző, vezette: Leél-Őssy Ádám (Bőhm, Varga L.)

Martfű: Gerhát – Vadas (Sindel 74.), Mlinárcsik, Telinger (Draskóczi 46.), Kasik (Izsold 66.) – Csúri (KINYIG 46.), ASZTALOS D - Pintér V., Szabó T., Desnica - Kriska (Reza 66.). Edző: Czinkon Szabolcs.

Gólszerzők: Pintér V. (53.), ill. Rácz M. (4., 39.), Kovács D. (23., 84.).

A Martfű egész héten arra készült, hogy a magasan védekező ellenfelével szemben hogyan hozza majd ki a labdát. A tervük már a negyedik perc után füstbe ment, miután a Monor egy könnyen szerzett góllal megszerezte a vezetést, így visszaállt saját térfelére. A hazaiak ezt követően támadásba lendültek, de a vendégek kontrái két alkalommal is eredményesen végződtek. Nagyon hiányzott a csapatból Székely Dávid, a hátsó alakzat nem volt képes megfékezni az ellentámadásokat.

A második félidőben a kapujukhoz szögezték a Pest vármegyei gárdát Asztalos Dávidék, sikerült hamar szépíteniük is, de ahogy fogyott az idő, egyre jobban hitüket veszítették a pályaválasztó játékosai. Csak szögletekben és szabadrúgásokban volt tetten érhető fölényük, a hajrában viszont egy újabb vendég találat megpecsételte sorsukat.

Czinkon Szabolcs: – A korán bekapott első gól alapjaiban határozta meg a mérkőzés kimenetelét. A Monor a hibáinkból élt és nyerte meg megérdemelten a találkozót.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában