Labdarúgás

2023.11.05. 07:06

Pontszerzésben bíznak Martfűn

Zsinórban három vereséggel a háta mögött fogadja a Monor együttesét a Martfű hétvégén. Czinkon Szabolcs együttese jelenleg a 11. helyen áll a tabellán, egy esetleges győzelemmel azonban utolérheti jelenlegi riválisát is.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

NB III. Dél-Keleti csoport, 14. forduló

Vasárnap, 13.00

Martfűi LSE–Monor SE

A Martfű szépen, de nem eredményesen játszott legutóbb a Pénzügyőr otthonában. Czinkon Szabolcs edző véleménye szerint a rutintalanabb játékosai még mindig nem vették fel a harmadosztály ritmusát. Jó jelnek tekinti azonban, hogy mindenki akarja a sikert, csak az oda vezető út döcögős. Fontosnak tartja a hátralévő négy őszi találkozót, amelyek pozitív, de akár negatív irányban is befolyásolhatják a bajnokság végső kimenetelét. A vendég Monor ellen – amely három vereség után győztes mérkőzéssel a háta mögött érkezik hozzájuk – is bizonyára lesznek lehetőségeik a gólszerzésre Kriska Norbertéknek. A legutóbb egymással összefejelő két játékosuk, Csúri Dájmond és Amir Reza, valamint Szabó Tamás is rendelkezésre állnak a hétvégén. Székely Dávidnak viszont esküvője volt a napokban, csupán kerettag lesz vasárnap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában