Labdarúgás

2024.02.11. 18:00

Hétgólos győzelmet aratott a Szolnok a Mezőtúr ellen

Hét gólt szerzett, egyet sem kapott a megye I.-es Mezőtúr elleni edzőmeccsén a Szolnoki MÁV.

Jegesi László

Dósa Zsombor (labdával) is betalált a Mezőtúr elleni edzőmeccsen

Fotó: Nagy Balázs

Szolnoki MÁV FC–Mezőtúri AFC 7–0

Szolnok, 100 néző.

Gólszerzők: Annus 4, Dósa Zs., Pelles, Bakti.

A hétközi, Szajol elleni győztes mérkőzés után a vármegyei első osztály harmadik helyezettjét, a Mezőtúrt látta vendégül szombaton a Szolnoki MÁV csapata. Három héttel a bajnoki rajt előtt körvonalazódni látszik, hogy kikre számíthat leginkább az NB III.-as gárdánál Horváth Csaba edző. Szombaton nem játszott még a középső védő Kardos Norbert, akinek biztos a helye az együttesben, ott volt viszont ismét Ceglédről a friss szerzemény Annus Árpád, aki négy góllal jelezte, hogy számíthatnak rá a folytatásban is. Az is látszik már, hogy a megműtött Pinto Mario helyett Dósa Zsombort vagy Kató Tamást játszatná a tréner a fiatal szabálynak megfelelve.

Maga a mérkőzés nem hozott különösebb meglepetést, a Szolnok simán nyert, ám az alacsonyabb osztályú Mezőtúr a második félidőben többször is meglepte kontráival a házigazdát.

Horváth Csaba: – Az első félidőben megfelelő volt a támadás és a védekezés aránya, ugyanez azonban nem mondható el a másodikról, amikor sokszor többen voltunk a labda előtt, mint amit a játék megkívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában