Labdarúgás

2024.02.08. 14:30

Tíz gólt lőtt a Szolnoki MÁV a Szajolnak – galériával

A felkészülés jegyében edzőmérkőzéseken léptek pályára vármegyei csapataink szerdán.

Kovács Levente

Antal Gábor (kékben, elöl) is betalált a Szajol elleni edzőmérkőzésen

Fotó: Nagy Balázs

Az NB III. Dél-Keleti csoportjában szereplő Szolnoki MÁV a vármegye I.-es Szajollal találkozott a Tiszaligetben. Horváth Csaba együttese az első félidőben 3–0-ra vezetett, a másodikban pedig abszolút ellenfele fölé kerekedett, és végül 10–1-es sikert aratott. A szajoliak találatát egyébként a mindössze 14 esztendős Haris Botond szerezte.

A MÁV bajnokságbeli riválisa, a Martfű az Orosháza vendégeként szerepelt, és végül simán 4–1-re győzött a Békés vármegye I. második helyezettje ellen.
A szintén harmadosztályú, de az Észak-Keleti csoportban vitézkedő Karcag már nem volt ennyire sikeres, Varga Attila tanítványai a Kecskemét második csapatától szenvedtek 3–1-es vereséget.

A vármegye I.-es bajnokság negyedik helyezettje, a Jászberény a hevesi Heréd csapatát fogadta, és kiütéssel győzött végül 7–2-re.

Eredmények: 

Karcag–Kecskemét II. 1–3 

A Karcag gólszerzője: Győri Á.

Szolnoki MÁV–Szajol 10–1

Gólszerzők: Barna Viktor (2., 56.), Demeter (11.), Antal G. (13.), Iván M. (65., 78., 89., 90.), Pelles (82., 87.), ill. Haris B. 71.

Orosháza–Martfű 1–4

A Martfű gólszerzői: Desnica V., Pintér V., Sindel R., Szabó T.

Jászberény–Heréd 7–2

A Jászberény gólszerzői: Muhari (2), Varga L., Petrányi, Szaka, Bathó, Sali.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában