Segítség

2024.02.22. 19:00

Önkéntesek és helybéliek is segítették a tiszaroffi teremfoci létrejöttét

Ismét helyi erők mozdultak meg a fiatalokért Tiszaroffon. A hatalmas összefogásnak köszönhetően újból létrejöhetett a Tiszaroffi Farsang és Teremfoci Kupa, ahol 80 lelkes környékbeli játékos mutatta meg tehetségét.

Köllő Judit

Újfent nagy sikerrel zárult a helyi összefogásból létrejött Tiszaroffi Farsangi Teremfoci Kupa. Az eseményen ezúttal összesen kilenc csapat mérte össze erejét, nyolcvan játékossal. A délelőttől tartó mérkőzéseket több tucat érdeklődő és szurkoló vizslatta a Tiszaroffi Baptista Általános Iskola és Óvoda tornatermében február 17-én. A szervezők között Boros Nikolett, Faragó Miklós, Komócsin József, Szűcs Eszter és dr. Oláh László szerepelt. 

teremfoci,segítség,önkéntesek
Önkéntes munkájuknak köszönhetően ismét létrejöhetett a helyiek által oly' fontosnak mondható esemény
Forrás: Beküldött fotó

A nap során szendvicseket, banánt, üdítőket és ásványvizet biztosítottak a résztvevőknek a roffi fiatalok és a támogatók összefogása jóvoltából, tájékoztatta hírportálunkat dr. Oláh László szervező.

A teremfoci kupa azonban nem jöhetett volna létre néhány lelkes segítő nélkül. Az eseményen önkéntes munkáját élvezhették a fiatalok, Papp Eszternek, a Páva fiúknak, Mészáros Violának és Sárközi Árpádnak. A játékszervezők, Nagy György és Héder Zsolt is hatalmas szerepet vállaltak. A esemény szervezői nagyon hálásak a névtelen támogatónak, továbbá Székely Gábornak és Icsu Dórának a kézzel alkotott díjakért. A rendezvényen ételeket és italokat ajánlott fel a Boros család, a Szűcs család, Horvát Erzsébet és családja, valamint Rataki Sándor és Botos Henriett is. 

A kupán izgalmas és színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők, ahol rendkívül helytálltak a roffi fiatalok is. 

A rendezvényen következő csapatok értek el helyezéseket:

1. Tiszaroff 

2. Öreg Titánok Tiszagyendáról

3. Lévaiék Tiszaburáról

A legsportszerűbb játékos díját Horváth István nyerte el. A legjobb fiatal játékos Csonka Roland lett. A legjobb játékos Zubor Tibor lett. A gólkirály Kovács Richárd, a legjobb kapus díját pedig Szoboszlai Sándor tudhatja magáénak.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában