Labdarúgás

2024.03.10. 19:03

Magabiztosan nyert a Martfűi LSE a felsőházi Dabas ellen

Jól kezdte a szezont Koncz Zsolt csapata az NB III. Dél-Keleti csoportjában, múlt hétvégén a Budapest Honvéd II. ellen szerzett négy gólt és nyerte meg a hazai mérkőzését. Ezúttal Dabasra látogatott a Martfűi LSE, ahol a feladat a felsőházba tartozó Dabas legyőzése volt. Most is négyszer zörgették meg a hálót, így ismét begyűjtötték a három pontot.

Kiss Ádám
Pintér Viktorék (feketében) a múlt héthez hasonlóan ezúttal is négyszer zörgették meg a hálót
Fotó: Mészáros János

NB III. Dél-Keleti csoport

Dabas SE–Martfűi LSE 1–4 (0–3)

Dabas, vezette: Gáspár András (Szalai D., Juhász L.)

Martfű: Gerhát – Vincze P., Mlinárcsik, Draskóczi, Ficsor (Balla, 60.), Kriska (Kóródi, 71.), Székely D., Pintér V. (Polyák, 55.), Kasik (Sindel, 55.), Asztalos, Desnica (Tellinger, 71.). Edző: Koncz Zsolt

Gólszerzők: Gólszerzők: Kriska Norbert (10., 18., 38.), Sindel Roland (70.), ill. Domokos B. (90+2.)

Kiegyenlített játék folyt az első félidőben, ennek ellenére a Martfűnek három gól is sikerült szereznie a fordulásig Kriska Norbert révén, a hazaiak csak kapufáig jutottak.

A második játékrész elején a Dabas került mezőnyfölénybe, amelyet azonban nem tudott gólra váltani, kétszer is a kapufán csattant a labda. A Martfű magabiztos játékkal őrizte háromgólos előnyét, a hajrához közeledve a csereként beálló Sindel Roland szerezte meg a vendégek negyedik találatát.

Bár a Dabas szépíteni tudott az utolsó percben, a vendégek győzelmét nem fenyegette veszély, ezzel egy helyet előre léptek a tabellán.

Koncz Zsolt: – Nagyon jó ütemben szereztük meg a vezetést, a második találat pedig megnyugtatta a csapatot. Szerencsénk is volt, mert az ellenfélnek is voltak lehetőségeik, de jól dolgozott a csapat, megérdemeltük a győzelmet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában