Labdarúgás

2024.03.03. 19:26

A vártnál simábban nyert a Martfűi LSE – galériával

Fontos, úgynevezett hatpontos mérkőzéssel indította a tavaszi szezont a Martfűi LSE, hiszen esetleges győzelme esetén távolabb kerülhetett a veszélyes zónától. A hazaiak minden tekintetben igazolták, hogy komolyan gondolják a bennmaradást.

Jegesi László
Martfűi LSE, Budapest Honvéd, Pintér Viktor
Pintér Viktorék (labdával) magabiztos győzelmet arattak a Budapest Honvéd II. ellen

Martfűi LSE–Budapest Honvéd MFA II. 4–2 (0–0)

Martfű, 300 néző, vezette: Nagy Attila László (Molnár A., Balogh B.)

Martfű: Gerhát – Desnica, Vincze (Tóth N. 68.), Ficsor (Lukács 68.), Kóródi (Kinyig 59.) – Asztalos, Izsold (Sindel 52.) – Pintér V. (Polyák 52.), Balla, Kasik – Kriska. Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Sindel 2 (55., 56.), Kriska (46.) Desnica (61.), ill. Hancz (80., 87.).

A tétnek megfelelően óvatosabban kezdtek a csapatok, az első félidő hajrájában viszont a vendégek megszerezhették volna a vezetést, de nagy helyzetben hibázott a támadójuk. A folytatás azonban már a hazai együttes szája íze szerint alakult, Kriska Nobert az első percben betalált, Sindel Roland a beállását követően azonnal lőtt két gólt, majd hamarosan Desnica fejelte meg eggyel a martfűi találatok számát. Ezzel el is dőlt a meccs, a kihagyott tiszazugi tizenegyes már nem volt nagy befolyással az eredményre. A hajrában szépített ugyan a Honvéd, de a vendéglátók győzelme nem forgott veszélyben.

Koncz Zsolt: Örülünk a jó kezdésnek, magabiztos győzelmet arattunk. A második félidőben már olyanoknak is lehetőséget adhattam, akik kevesebbet játszottak a felkészülés során. A hajrában kiengedtünk, erre a jövőben figyelnünk kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában