Labdarúgás

2024.04.14. 20:44

Hozta a kötelezőt a Karcag

Simán vette a sereghajtó Gyöngyös elleni akadályt a Karcag.

Jegesi László

Mindenképp javítani szeretett volna a várakozás alatti tavaszi szereplésén a Karcag, amire jó esélye kínálkozott a sereghajtó Gyöngyös ellen. Ráadásul ideiglenes hazai pályájukon, Tiszafüreden került sor a mérkőzésre.

foci
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Karcagi SE–Gyöngyösi AK 3–0 (2–0)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Sveda Marcell (Elek, Tóth Á.)

Karcag: Fedinisinec – Győri Á., Nikics, Csiki – Pataki Z. (Caba, 88.), Karmacsi, Maruscsák (Varga Zs., 88.), Vona (Erdei M., 78.) – Székely D., Constantinescu (Süveg, 68.), Csala (Kristóf M., 68.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Székely D. (37.), Constantinescu (41.), Süveg (86.)

Rossz felfogásban kezdte a mérkőzést a Karcag, az első rúgott gól azonban döntő jelentőséggel bírt a folytatást illetően. Felvette a játék ritmusát a házigazda és hamar továbbnövelte előnyét. Ekkor már sok labdát szereztek a középpályán, de több ajtó-ablak helyzetben is hibáztak játékosaik.

A második félidőben is veszélyesen játszott a hazai együttes, de sokáig nem tudták növelni előnyüket, mert nem koncentráltak eléggé a támadók. A hajrában végül a csereként beálló Süveg Nándor góljával biztosította be győzelmét a nagykunsági együttes.

Varga Attila: – Az, hogy ez a mérkőzés csupán 3–0 lett, egy kisebb fajta csoda. Veszélyesen játszott csapatunk, de a kapu előtt jobban kell koncentrálnunk, még élesebben játszanunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában