Labdarúgás

2024.04.29. 12:00

Gólig nem, csak helyzetekig jutott a Tiszafüred

A bennmaradás szempontjából egy újabb riválissal nézett farkasszemet vasárnap késő délután a Tiszafüred gárdája. Az utóbbi hetek jó teljesítményének köszönhetően a DVTK II. elleni találkozót egyértelmű esélyesként várta a Dorcsák csapat.

Jegesi László

Hiába volt azonban a sok helyzet, ezekből egyet sem tudott gólra váltani a Tiszafüred, így meg kellett elégedniük az egy ponttal.

Tiszafüred, labdarúgás, NB III
A sárga mezes Tiszafüred ezúttal csak helyzetekig jutott, gól nem sikerült szereznie az NB III. 26. fordulójában
Forrás: MW Archív

Észak-Keleti csoport

Facultas-Tiszafüredi VSE–DVTK II F4R 0–0

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Sándor Csaba (Benkő, dr. Gavalla-Kulcsár)

Tiszafüred: Tajti – Bernáth, ARANYOS (Tamás 71.), KOVALECZ – BARZSÓ, Bertók (Iharos 71.), MÁCSAI, Engel (Nagy Zs 78.) – Gránicz, Kalmár, Antic (Pataki 71.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Vendég kapufával indult a találkozó, de mint később kiderült, ezzel a helyzettel el is lőtte az összes puskaporát a borsodi együttes. A Tiszafüred végig irányította a találkozót, és már az első félidőben eldönthette volna a bajnoki pontok sorsát. Kimaradtak azonban a legnagyobb lehetőségek is, amelyek többségét az NB I.-es keretből visszajátszó Danilovic hárított.

A második félidő sem hozott változást, a DVTK kapusa rögtön ziccert védett. Szinte csak egy csapat volt a pályán, a vendégeknek jóformán momentumuk sem akadt. Végül egyszer sem talált az ellenfél kapujába Dorcsák Zoltán együttese, pedig győzelem esetén jó helyzetben várta volna utolsó négy mérkőzését.

Dorcsák Zoltán: – Igazából elégedett lehetek, mert mindent elkövettünk a győzelem érdekében. Sajnos az NB I.-es tapasztalattal is rendelkező Danilovic kapus eszén nem tudtunk túljárni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában