Nyereményjáték

2007.07.05. 16:12

Még közelebb Ákos

Három év elteltével ismét megyénkbe érkezik egy koncert erejéig Ákos. Tehát aki élőben szeretné látni az énekest, annak érdemes a hónap közepén a Tisza-tóhoz látogatnia.

SZOLJON

[caption id="" align="aligncenter" width="490"] Ákos számára, bár már sok elismeréssel rendelkezik, az igazi díj a közönség figyelme (JUHÁSZ VIKTOR/www.akos.hu)
[/caption]

Nyerj jegyet az abádszalóki Ákos-koncertre!

Ha helyesen válaszolsz alábbi az kérdésre, belépőket nyerhetsz a július 14-i abádszalóki Ákos-koncertre! Tíz szerencsés másodmagával élvezheti Ákost még közelebb.

Július 14-én a Még közelebb nevű nyári turné során ismét színpadra lépsz Abádszalókon. A nyolcállomásos turné fellépései közül ez lesz az első saját szervezésű koncert. Mire számíthatnak, akik július közepén a Tisza-tóhoz látogatnak?
— Minden buli egyformán fontos — kezdte Ákos. — Nem engedünk a színvonalból, mindenhol minőségi koncertet igyekszünk adni. Az előadás több mint kétórás lesz, csaknem harminc dalt fogunk játszani. Nemcsak a tavaly októberben megjelent és öt hét alatt platinalemezzé vált album dalait fogjuk előadni, hanem régebbi számokat is. Lesznek rockosabb és líraibb pillanatai is a koncertnek. Háromkamionnyi felszereléssel érkezünk a Tisza-tóhoz, ahol már játszottunk 2004-ben, Az utolsó hangos dal koncertjén. Itt is, mint a turné többi állomásán, a rockzenekar vonósokkal, énekegyüttessel, zongoristával egészül ki, a látványt háromosztatú kivetítő határozza meg. Számunkra az a legfontosabb, hogy még mindig sokan vannak, akik eljönnek a koncertekre és megveszik a lemezeket.

Kérdésünk

Melyik volt Ákos legutóbbi stúdióalbuma?

1. Ikon

2. Az utolsó hangos dal

3. Még közelebb

A válaszokat a [email protected] címre várjuk július 10. éjfélig, de tárgyként feltétlenül azt adjátok meg, hogy "ÁKOS JÁTÉK".Sok szerencsét!

— Idén két díjjal is gazdagabb lettél. Milyen érzéseket vált ez ki belőled?
— Harminckilenc évesen, pontosan húsz évvel az első nyilvános fellépésem után a közönségszavazatok alapján ismét elnyertem az év férfiénekesének díját, idén már harmadik alkalommal kaptam meg a Comet-gömböt. Nagyon örülök az elismerésnek, de az igazi díj a közönség figyelme.

— És végül, de nem utolsósorban mivel foglalkozol idén nyáron a koncertezés mellett?
— A nyolc állomásból álló nyári turné közben készül az újabb DVD, a koncertfilmet a budapesti előadáson rögzítettük. A valószínűleg dupla vagy tripla kiadvány ősszel jelenik meg, rengeteg extrával, ennek vágása és keverése a saját stúdiómban zajlik.

1. Ikon

2. Az utolsó hangos dal

3. Még közelebb

A válaszokat a [email protected] címre várjuk, de tárgyként feltétlenül azt adjátok meg, hogy "ÁKOS JÁTÉK". Sok szerencsét!

Ákos számára, bár már sok elismeréssel rendelkezik, az igazi díj a közönség figyelme (JUHÁSZ VIKTOR/www.akos.hu) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!