Bulvár

2010.11.09. 19:45

A fővárosban keresték a hiányzó Kukorica Jancsit

Aki elolvasta a szolnoki Szigligeti Színház János vitéz című darabjának szereposztását a mai bemutató előtt, s megnézte azt, az előadás alatt meglepődött. Kukorica Jancsit ugyanis a délutáni és esti előadáson is Derzsi György alakította.

R.Á.

Bot Gábor, a daljáték címszereplője, megbetegedett, s nem énekelhette el a kedvelt darab dalait. Ez az előadás előtt néhány órával derült ki, a színház vezetősége rövid idő alatt megoldást talált, így az előadás nem maradt el. A Szigligeti igazgatósága és társulata ezzel újra bebizonyította, számukra, a közönség a legfontosabb.

— Délelőtt derült ki, hogy Bot Gábor nem tud színpadra lépni, nagyon gyorsan kellett megoldást találni — mondta el Balázs Péter. A színház igazgatója kiemelte, nem szerették volna, hogy elmaradjon az előadás. Így is történt, a vezető rövid idő alatt megállapodott Derzsi György magánénekessel, aki egyébként már játszotta Kukorica Jancsit.

A beugrást vállaló művészért maga a direktor autózott a fővárosba. — Miután megérkeztünk, azonnal próbálni kezdett a csapat. Nem volt sok idő, hiszen nemsokára kezdődött az előadás — tette hozzá az igazgató. A függöny felgördült, s a beugró művész alakítását pedig ovációval jutalmazta a közönség.

R.Á. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!