Bulvár

2010.11.28. 13:28

A szépség egyből igent mondott

A Szoljon. hu ismét megválasztotta a hónap szépét. Novemberben a 21 éves martfűi Köles Éva kapta a megtisztelő címet.

MK

— Nagyon jó érzés nyerni — kezdte Éva. — Amikor megláttam, hogy győztem, nem akartam hinni a szememnek. Egyből hívtam telefonon a barátnőimet - akik szavaztak rám -, hogy elújságoljam nekik a hírt — mesélte.

Évától nem áll messze a modellkedés. Többször fotózták már különböző alkalmakra.

—  Szolnokon egy esküvőkiállításon, az egyik esküvőszalon modellje voltam. Ez úgy kezdődött, hogy a szalagavatómra kölcsönöztem ruhát, amikor a tulajdonos azt mondta, hogy szívesen venné, ha a modellje lennék a kiállításon. Szívesen belementem, aminek azért is örülök, mert ennek kapcsán felfigyelt rám egy másik esküvői fotós is - egy martfűi magánvállalkozó -, aki pedig felkért, hogy legyek a honlapjának az arca. Természetesen ennek is eleget tettem, nagyon örültem neki — folytatta.
Hogy a fiatal lány még nem jelentkezett modelliskolába ilyen sikerek után, annak csupán anyagi gátjai vannak, hisz egy portfólió elkészítése egy kisebb fajta vagyon. De egyelőre ettől nem csügged, hisz más tervei vannak.

— Mivel nem vettek fel főiskolára, úgy döntöttem nem ülök itthon tétlenül, jelentkeztem Angliába egy munkára, ahol idősekkel szeretnék foglalkozni magánházaknál. Az ötletet a nővéremtől vettem, aki volt már hasonlón. Persze a főiskolai terveimet nem adom fel, szeretnék Szegeden andragógia szakon tanulni. A végső célom pedig, hogy esküvőszervező legyek. Persze a modellkedés is vonz, de mivel abból nem lehet itthon megélni, így azt csak hobbi szinten művelném — tette hozzá a hónap szépe.

Megtudtuk tőle, hogy nem szeretne celeb lenni. Szerinte a legtöbb mai fiatal híres akar lenni, de Éva úgy gondolja úgy szeretne ismertté válni, ha valamit le is tesz az asztalra. Ezen kívül persze még vannak dédelgetett álmai.

— Nagyon vonzanak az egzotikus tájak. Minden álmom, hogy egyszer eljussak a Hawaii szigetekre és a Karib tengerre — mesélte.
Éva eddigi életében a képeire és a versenyeken elért eredményeire legbüszkébb.

— Általános iskola első osztályában kezdtem duatlonozni és triatlonozni, amit a gimnáziumi évek második osztályáig folyamatosan űztem. Legjobb eredményeim mindkét versenyszámban a megyei első helyezés. Mivel heti hatszor volt edzés, és a barátaimra abszolút nem jutott idő emellett, így abbahagytam — zárta szavait Éva.

De azért nem hagyott fel teljesen minden sporttal. Télen ugyanis imád síelni a barátaival. Ha minden jól megy akkor most is ellátogatnak az ausztriai síparadicsomba egy hétre.

Név: Köles Éva
Kor: 21
Lakhely: Martfű
Kedvenc étel: milánói
Kedvenc ital: gyömbér
10 év múlva: esküvőszervezői állás, férj, három gyerek(1fiú, 2lány)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!