Bulvár

2011.03.22. 13:22

Azonnal meghalt a kisfiú, mikor a kő fejbe találta a vonaton

Ismeretlenek zúzott kővel dobálták meg az egyik menetrend szerint közlekedő személyvonatot. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a tettesek után.

Szoljon.hu

Tanúk jelentkezését várja a Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy vonatdobálási ügyben.

2011. február 23-án büntető eljárást indult a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályán vasút közlekedésbiztonság elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
2011.02.06-án 15:30 körül Törökszentmiklós- Örményes közötti vasúti nyílt pályán közlekedő személyvonatot kővel dobálni kezdték, amelynek következményeként annak második ablaka betört. Ezzel a tettével az ismeretlen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt követett el. A rongálási kárérték meghaladja a 15.000 forintot.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik az esettel vagy az elkövető személyével vagy az általa vezetett járművel kapcsolatosan érdemi információval bírnak.

Jelentkezni lehet: személyesen, vagy telefonon a Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Szolnok, Dr. Sebestyén krt. 5. szám alatt, vagy telefonon az 501-600 /19-84-es melléken, illetve bármely rendőri szervnél, vagy a legközelebbi rendőrnél.

Egy kisfiú már meghalt emiatt

Egy 6 éves kisfiú 1995. augusztus 11-én a Nyírségből indult nagymamájával nyaralni - számolt be az akkori eseményekről a Haon.hu. Budapesten egy másik vonatra szálltak, ezzel azonban nem jutottak messzire. Kelenföld és Budaörs között ismeretlenek kővel dobálták meg a vonatot. A kifelé nézelődő kisfiút fejbe találták. A sérülésbe a gyerek hamarosan belehalt. A nagymama és a szülők máig nem tudják, ki okozta halálát. A rendőrök a nyomozást hét hónappal később lezárták, eredménytelenül.

Buszt is dobáltak

Az év elején Szolnok belvárosában egy helyi járatos buszt dobáltak meg kővel ismeretlenek. A nyomozás során nem sikerült elfogni a tetteseket, az általuk okozott kár jelentős.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!