Bulvár

2012.04.05. 07:51

Megdöbbentő dolgok derültek ki a levél elemzése során

Filó Melinda grafológus kéz- és gyermekrajzelemző egy újabb levelet kapott, ezúttal egy 47 éves nő ragadott tollat. Jelige:„Gyöngyvirág”, 47 éves női kézírás

Szoljon.hu

Tisztelt Hölgyem!

A személyes tempó, mint alapvető karakterelem, nélkülözhetetlen vizsgálati szempont, aminek meghatározásához az írás sebessége a mérvadó. Az Ön írása a lassú kategóriába sorolható, sok-sok megtorpanással fűszerezve. A szavak között az áltagosnál nagyobb távolságok láthatók. Feltűnőek az alsó zónás hurkok és a „k” betűk egyéni megoldásai. A felső hurkok önmagukba visszatérő vonalakká alakultak.

Meglévő tapasztalatait képes átformálni, ez rámutat kreatív képességeire, ami alkotássá nőheti ki magát. Szereti az elmélyülést igénylő dolgokat, feladatokat. A részekre való figyelés, az összefüggések keresése jellemzi a gondolkodását. A mindennapokban hasznosítható információkat szereti begyűjteni, aminek a továbbadását már nem tartja fontosnak.

Kommunikációjában törekszik a közérthetőségre, a lényegkiemelésre és ezt várja el másoktól is. Munkájában alapos gondos, nem kapkod. Az esztétikum területén segítségre szorul. Az érzelmek fontos szerepet játszanak a viselkedésében, olykor belső feszültséget okoznak, amivel nehezebben birkózik meg.

A haladás és az előbbre jutás igénye látható a kézírásából. A saját gondolatisága az, ami visszatartja, hogy kibontakozzon. Ragaszkodik az elveihez, és ez nem minden esetben célravezető. Ön az, aki szívesen ad másoknak, viszont segítséget nehezen fogad el. Kapcsolataiban figyelmes, segítőkész, de megfigyelhető a három lépés távolság, amit a szerettein kívül másokkal tart.

Az intimitás Önnél valóban intimitás, talán túlságosan is. Minden bizonnyal gondos anya és szerető feleség, aki ellátja a családját, de ebben a szerepben a női energiákat nehéz működtetni. Az alsó zónás hurokmódosulások a fel nem vállalt női szerepéről árulkodnak. A kérdésére adott válaszom — miszerint „Vajon a múltamból lát e valamit” — az, hogy a nőiességének megélése nem teljes, ami már egy okozat. Múltbéli történések hatása. A legmegfelelőbb korban van ahhoz, hogy önmagával foglalkozzon, hiszen a gyerekek felnőttek. Épp itt az ideje, hogy ne csak „filozofálgasson”, hanem a tettek mezejére (például egy tánctanfolyam) lépjen.
Friss női energiákkal feltöltődve munkát is fog találni. Bízzon benne!

Jelige:„Gyöngyvirág”, 47 éves női kézírás

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!