Bulvár

2016.06.08. 11:59

Abonyi Mónika: Zalatnay jöhet ganajozni!

Három év felfüggesztett börtönt szabott ki a bíróság Zalatnay Saroltára, akit többszörös csalás bűntett gyanúja miatt ültették a vádlottak padjára.

Szoljon.hu

479175577

Fotó: Jevtic

Többek között azért is zajlott bírósági eljárás az egykori énekesnő ellen, mert az egyik megyei állatvédelmi alapítvány vezetőjétől is jelentős összeget csalt ki.

– Az állatok iránti szeretetemet kihasználva csalta ki tőlem a közel kétmillió forintot – mondta el a tárgyalás után a Szoljon.hu-nak Abonyi Mónika, a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány vezetője. – Akkor olyan ígéreteket tett, amelyek nagyban elősegítették volna az állatvédelem alakulását a megyében, azonban ezek csak ígéretek maradtak. Én már akkor elmondtam neki, hogy fel fogom jelenteni. Nem tett semmit, feljelentettem. Én tudtam, hogy ezt már nem úszhatja meg, túl sok embert ejtett már át. Én elégedett vagyok az ítélettel, igaz, nem mentem el a tárgyalásra, mert eldöntöttem, nem akarok több pénzt áldozni erre a nőre. Így legalább három évig minden potenciális áldozata biztonságban érezheti magát – fűzte hozzá élccel Abonyi Mónika.

Arra a kérdésre, vajon visszakapja-e valaha a pénzét csak annyit mondott: Soha. Ellenben több fórumon is felajánlotta már, hogy mivel tudomása szerint folyamatos anyagi gondokkal küzd Zalatnay, ezért ledolgozhatja az adóssága egy részét.

– Akad bőven tennivaló az állatok körül, várom ganalyozni, etetni, így legalább idővel törleszti az adósságának egy részét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!