Bulvár

2017.07.03. 15:30

Hogyan tölti majd a szabadságát?

– Bevallom, a szabadságom idén csak mérsékelt pihenéssel telik, nagy munkába fogtunk ugyanis nemrégiben – kérdésünkre ezúttal Kardos József megyei vezető mentőtiszt válaszolt.

Szilvási Zsuzsa



[caption id="" align="alignright" width="250"] Kardos József | Fotó: Mészáros János
[/caption]– Szinte teljes lakásfelújításon estünk túl az elmúlt napokban, többek között az egész fürdőszobát újjávarázsoltuk.
Aki csinált már ilyesmit, tisztában van vele, hogy meglehetősen nagy felfordulással és bizony sok-sok takarítással, pakolással jár.
Mostanra azonban minden a helyére került, így a jövő héten jöhetnek hozzánk az unokák, már nagyon várjuk őket. A fiamék viszonylag messze laknak tőlünk, Maglódon, érthető hát, hogy mindig nagy eseménynek számít, ha a négyéves Emma és a kétesztendős Ádám unokámmal tölthetünk egy kis időt.

Ez a legnagyobb öröm számunkra, a gyerekeknek pedig az a legnagyobb segítség, ha néhány napra tehermentesítjük őket szülői teendőik alól.
A feleségemmel már jó előre számos programmal készülünk állatkerttől a kirándulásokig, hogy igazán tartalmasan, szórakoztatóan teljen az a hét, amikor együtt leszünk a csöppségekkel.
Mindezek mellett igazi nyaralást csupán néhány napot tervezünk ebben az évben, azt valószínűleg a Balatonnál fogjuk eltölteni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!