Már hazánkban

2021.06.29. 14:26

Bréking! Íme, az OPPO okostelefonok magyarországi árai

A világmárka az európai terjeszkedés újabb lépéseként megkezdi hivatalos működését Magyarországon, valamint ezzel egyidőben a szlovák és a cseh piacokon.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A világ negyedik legnagyobb mobilkommunikációs szereplőjének

készülékei júliustól válnak elérhetővé a legnagyobb magyarországi távközlési szolgáltatók és a vezető kereskedelmi hálózatok kínálatában.

A márka Magyarországon két okostelefon és három vezeték nélküli fülhallgató modellel indul, valamint több népszerű készülékkel és okos-kiegészítővel fogja bővíti kínálatát idén.

Bemutatkozás 5G okostelefonokkal és hordható eszközökkel

Magyarországon július 1-jével két OPPO okostelefon és több vezeték nélküli fülhallgató kerül kereskedelmi forgalomba, valamint a márka több bestseller készülékkel és okos-kiegészítővel fogja bővíteni kínálatát az év folyamán. Először az OPPO Reno5 5G és OPPO Reno5 Z 5G okostelefonok, valamint három OPPO vezeték nélküli fülhallgató modell, az OPPO Enco Buds, az OPPO Enco Air és az OPPO Enco Free2 válnak elérhetővé.

A OPPO Reno5 sorozatának modelljei az elegáns megjelenés mellett számos olyan iparágvezető töltési és video- funkciókkal rendelkeznek. Ilyen például az AI Highlight Video technológia, amely intelligens fényérzékelést használ, így még élethűbb videofelvételek készíthetők vele.

A Dual-View Video kreatív történetalkotási megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat rögzítsenek az első és a hátsó kamera segítségével egyszerre. Ezek a funkciók a nagy akkumulátorral és 65 wattos SuperVOOC 2.0 vakutöltéssel (35 perc alatt teljesen feltölti a telefont) kombinálva lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy életüket nagyfelbontásban filmezzék, és ne kelljen aggódniuk az akkumulátor idő miatt.

A Reno5 Z 5G ötvözi a Reno 5 5G számos kreatív tulajdonságát, miközben a hangsúlyt a teljesítményre helyezi: a felhasználók egyszerre küldhetnek szöveges üzenetet, játszhatnak és nézhetnek videókat. A Reno5 Z 5G a Wi-Fi-t és a 4G, illetve az 5G-t egyesítő duális hálózati csatlakozással rendelkezik, így tökéletes megoldás olyan helyzetben is, amikor nagy a hálózat leterheltsége.

A modell OPPO 30 wattos VOOC Flash Charge 4.0-t is kínál, amely öt perc töltés után több mint két órás használati időt biztosít. Mindkét készülék az új 5G hálózatokra van optimalizálva, gyorsabb feltöltési és letöltési sebességet kínálva a felhasználók számára, amellyel még jobban ki tudják használni az adatszolgáltatások előnyeit.

A márka bevezető promóciójának keretében július 31-ig az OPPO Reno5 5G készülék 169.900, a Reno5 Z 5G pedig 139.900 forintért lesz kapható. Előbbi mellé ajándék Enco Air true wireless fejhallgatót, a Z 5G-hez ajándékként Enco Buds vezeték nélküli fülhallgatót adnak.

A márka Magyarországon teljeskörű szervízszolgáltatással és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal áll a hazai vásárlók rendelkezésére.

Globális erőforrások, élvonalbeli technológiai innováció

Az OPPO jelenleg 6 kontinens, több mint 40 országban van jelen, több mint 40.000 alkalmazottja van, világszerte 6 technológiai innovációs intézettel, 4 termékfejlesztési K + F központtal, egy londoni design központtal rendelkezik, valamint több mint 7 milliárd dollárt tervez kutatás-fejlesztésre fordítani a következő 3 éves időszakban.

A folyamatosan bővülő globális erőforrás-hálózat lehetővé teszi a márka számára, hogy olyan úttörő technológiákat és termékeket fejlesszen, amelyek előnyeit a felhasználók az egész világon élvezhetik – ilyen például a szupergyors töltés, a jövőbemutató mikroszkopikus fényképezés, vagy a vállalat által kínált 5G technológia.

Az OPPO az 5G szabványok fejlesztésének globális támogatója, a közelmúltban a Vodafone-nal, a Qualcomm-nal és az Ericssonnal együttműködve fejlesztette és hozta kereskedelmi forgalomba Európa első önálló, alacsony késési idejű, nagysebességű 5G hálózatát (SA), valamint a Thales-szel együttműködve létrehozta a világ első 5G SA-kompatibilis eSIM-jét. Az OPPO elsőként hozott forgalomba 5G okostelefont az európai piacon, valamint a világ 50 vezető szolgáltatójával dolgozik együtt, hogy innovatív technológiai megoldásaink révén felgyorsítsa az 5G technológia elterjedését.

Az OPPO globális partnerhálózatában több mint 80 vezető hálózati szolgáltatóval és több mint 400.000 kiskereskedelmi üzlettel működi együtt. Az OPPO egyik legfontosabb stratégiai partnere Google, a két vállalat világszerte dolgozik közösen a termékfejlesztés, marketing, és kereskedelem területén, azzal a céllal, hogy minél több felhasználó élvezhesse az intelligens és összekapcsolt technológiák előnyeit. Az együttműködés továbbá lehetővé teszi, hogy az OPPO egyedi Android-alapú operációs rendszerébe, a ColorOS-be átültetésre kerüljenek az okostelefon-szoftverek legújabb fejlesztései.

A márka Magyarországon már kiépített partnerkapcsolatokkal rendelkezik az olyan meghatározó hálózati szolgáltatókkal, mint a Telekom,Telenor és Vodafone valamint a legnagyobb kereskedelmi szereplőkkel, mint az eMAG, Media Markt és az Euronics.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!