Egyperces

2016.08.26. 13:23

Haspók DJ-k szevasztok: itt a pizzásdoboz-keverőpult!

A formabontó újdonságot a Pizza Hut vezette be Angliában.

BAMA

A pizza jó, DJ-zni jó, a kettőt pedig most összekombinálta a Pizza Hut, hogy mindenkinek még jobb legyen. A világ legismertebb pizzacége összefogott a nyomtatott áramkörökben utazó Novalia-val, és megalkották a pizzásdoboz-keverőpultot, mely nem egyszerűen egy egyedien festett doboz, hanem egy ténylegesen működő zeneeszköz.

A DJ-doboz elemmel megy, Bluetooth-szal kapcsolódik okostelefonhoz és laptophoz, és minden létfontosságú eszköz ott figyel rajta, ami alapvető a hangmanipulációhoz. Úgy mint: hangerőszabályzó, gyorsító, lassító, crossfader, és a doboz két lemeznyomatával még szkreccselni is lehet. A gombok és csúszkák működéséért vezetőképes tinta felel.

A dobozokhoz csak néhány kiemelt helyen lehet hozzáférni, melyeket a Pizza Hut még csak felfedni sem hajlandó: a Twitteren minden brit fogyasztót arra buzdítanak, hogy vegye nyakába a várost, ahol él, keresse fel sorra a helyi Pizza Hutokat, és fedezze fel magának, hol bújik meg a DJ-doboz.

A dolog működik: az emberek boldogan kajtatnak a papírkeverőpult után, nyilván azért, mert ha épp nem is találják meg, közben el-elcsábulnak, és befalnak egy pizzát, ami sose rossz. A sikeres kutatókat pedig posztban ünnepli meg a cég, például:

— Pizza Hut UK (@pizzahutuk) ">2016. augusztus 25.

Szóval ismét igazolást nyert, hogy a pizza az egyik legjobb dolog a világon. A legszívesebben persze azt néznénk meg, ahogy Ferenc pápa is kipróbálja a keverőpultot, miután megvendégelte egy jó adag tésztára a hajléktalanokat a Vatikánnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!