Egyperces

2016.08.30. 12:14

Időkapszulával kérte meg barátnője kezét egy férfi Kanadában

A csomagot közösen ásták el öt évvel ezelőtt, de a lánykérés persze meglepetés volt a nőnek.

BAMA

Jennifer Storrar és Troy Reddington öt évvel ezelőtt az Ontario-i South River városa mellé mentek kempingezni. Ha már ott voltak, egy félreeső helyen elástak egy időkapszulát, melyet telezsúfoltak mindenféle, ilyenkor szokásos kacattal. Most júniusban visszamentek a tett helyszínére, kiásták a kapszulát, de az üres volt, egy levéllapot leszámítva. Storrar kinyitotta az összehajtott lapot, melyen csak ennyi állt: „Hozzám jössz feleségül?”

Vajon ez volt minden idők legelőrelátóbb lánykérő akciója? Nem éppen. Reddington ugyan már tervezte egy ideje, hogy megkéri a barátnője kezét, de azért nem öt éve. Amikor a pár visszatért  South Riverhez, a kapszula kiemelése előtti éjjel a férfi kiosont az erdőbe, kiásta a mogyoróvajas üveget, kiürítette a tartalmát, beletette a levelet, majd visszaásta a pakkot a föld alá.

Storrar másnap, amikor közösen kikaparták a kapszulát, mérges volt: látta, hogy csak a papír van a csomagban, és azt hitte, valaki rátalált közös emlékükre, és kilopta belőle a maradék cuccokat. Nem meglepő: egészen gyakori az időkapszula-bűnözés. Aztán kinyitotta a kapszulát, elolvasta a kérdést, és a dühe rögtön elpárolgott: a fél térdre ereszkedő, gyűrűt nyújtó férfinak azonnal igennel felelt.

Azt ugyan nem lehet ellenőrizni, hogy a jelenetet Storrar és Reddington nem rendezte-e meg együtt, előre, és még az is lehet, hogy ez valami mogyoróvaj márka virális reklámkampánya – de amíg nem derül ki ilyesmi, addig csak simán higgyük el, hogy ez a nyár egyik legklasszabb sztorija.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!