Egyperces

2016.09.22. 14:37

Az FBI vizsgálódik Brad Pitt gyermekbántalmazási ügyében

Állítólag részegen ordibált és kezet emelt a gyerekekre.

BAMA

A TMZ először csütörtökön hozta le a történetet. Eszerint Brad, Angelina és a gyerekek múlt szerdán egy magángépen utaztak, amikor a férfi igencsak berúgott. Elborult az agya, üvöltözni kezdett, majd fizikailag is bántalmazta a gyerekeket. A gép este 8 körül landolt, de Brad a reptéren is folytatta a hisztériát, sőt az egyik tartálykocsin megpróbálta elhagyni a helyszínt.

Az esetet névtelenül jelentették a hatóságoknak, az ügyben - először úgy lehetett tudni - a Los Angeles-i Rendőrség és a Los Angeles megyei Gyermekvédelmi Hivatal nyomoz.

Ezt később az érintett hivatalok cáfolták, most viszont kiderült, az FBI tényleg gyűjt bizonyítékokat az ügy kapcsán, ezek alapján dől el, lesz-e egyáltalán nyomozás.

Feltehetően ez az incidens is hozzájárult egyébként ahhoz, hogy néhány nap múlva Jolie beadta a válókeresetet. Egy Pitthez közel álló forrás szerint viszont az egész történet nem igaz, és Brad maga állítja, nem bántalmazta a gyerekeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!