Egyperces

2016.09.23. 10:36

Három napot élt túl egyedül a farkasoktól hemzsegő orosz vadonban egy kisfiú

Éppen dédnagymamája vigyázott rá, amikor a faluból egy kiskutyát kergetve beszaladt a közeli erdőbe, és egyedül már nem talált haza.

BAMA

De szerencsére megúszta a hihetetlen kalandot. A 3 éves Tserin Dopchut  nemcsak teljesen egyedül volt, de egy kis csokin kívűl alig volt nála valami. Kabátot sem vitt magával, az éjszakákat egy vörösfenyő alatti kis kuckóban vészelte át.

A szibériai erdőségben ráadásul nemcsak a farkasok, az ebben az időszakban agresszív medvék, és egy gyors sodrású, jéghideg folyó jelentett rá veszélyt, de az éjszakák is igencsak hűvösek voltak.

A fiúra végül a nagybácsija talált rá, aki csatlakozott az éjjel-nappal dolgozó keresőcsapatokhoz. A férfi hangosan szólongatta a gyereket, aki szerencsére meghallotta a hangját és visszakiabált neki. A kisfiú valószínűleg egyáltalán nem volt kétségbeesve, hiszen megtalálása után az első kérdése az volt, a játékautója jól van-e.

Ezt sajnos nem tudjuk, de talán fontosabb, hogy a gyereknek abszolút semmi baja nem esett a hajmeresztő kaland során. Hacsak azt nem számítjuk, hogy az eset óta Mauglinak becézik - természetesen a Dzsungel könyve után szabadon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!