Egyperces

2016.09.30. 09:40

Mellső lábain közlekedik a hátsó lábak nélkül született kismalac (videó)

A természetnek mindenre van megoldása.

BAMA

Egyszerre bizarr és klassz videót osztott meg a Colorado Cutie Pigs YouTube csatornája: a felvételen egy egyhetes kismalacot látni, aki hátsó lábak nélkül született, úgyhogy élete nagyjából első jelentős, önálló cselekedeteként megtanult a mellső lábain járni.

A malackát Miracle-re, azaz Csodára keresztelték, és mutatványával kezd igazán kezd rászolgálni a nevére. A látvány persze kissé bizarr, az állat tulajdonképpen kézenállásban közlekedik. És ahogy Miracle nőni és hízni fog, nem biztos, hogy a lábai meg tudnak erősödnek annyira, hogy bírják a megtöbbszöröződött testsúlyt, de a tulajoknak erre is megvan a megoldása: speciális kerekesszéket készíttetnek Miraclenek – pont úgy, ahogy a kutyák, macskák és egyéb, lábak nélkül született vagy megnyomorodott kedvenceknek szokták – úgyhogy a jövő felől mindenki nyugodt lehet.

De addig is tapsoljuk meg a kis állatkát, akinek a veleszületett hátránya ellenére természetesen esze ágában sincs feladnia a harcot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!