Egyperces

2016.09.20. 12:08

Michael Schumacher még mindig nem tud járni, se lábra állni

Több mint két éve szenvedett fejsérülést a Forma-1 legendája, de állapota nem javul.

BAMA

Még mindig nem tud lábra állni, sem segítség nélkül járni a hétszeres Forma-1 világbajnok Michael Schumacher. A versenyző állapotának javulásáról még korábban reppentek fel pletykák, ezeket cáfolta most meg a Telegraph.

A német Bunte magazin tavaly azt állította, hogy a volt versenyző látványosan gyógyulni kezdett, és már járni is képes. Ez nem volt igaz, Schumacher családja beperelte a lapot. Egy hamburgi meghallgatás során a legenda ügyvédje, Felix Damm egyszerűen és tömören cáfolta a lap állításait: „Nem tud járni.”

A perben várhatóan októberben születik ítélet.

Schumacher 2013. december 29-én szenvedett fejsérülést egy síbalesetben. A franciaországi Méribelben siklott le, valószínűleg egy kőnek ütközött, ami megdobta, egy sziklára esett, és beverte a fejét. Kómába esett, agyából vérömlenyt távolítottak el, majd mesterséges kómában tartották. Ebből 2014. június 16-án ébredt fel, de a rehabilitáció eddig komoly lépéseket nem hozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!