Egyperces

2016.09.20. 09:31

Tehénnel bunyózott a helikopter – veszített

Ausztrália ismét hozza a formáját.

BAMA

Extrém állattenyésztési eset történt vasárnap a queenslandi Coen-ben: egy helikopter belekötött egy tehénbe, majd roncsként végezte a földön.

Az észak-ausztráliai település közelében egy gazda helikopterrel terelte a marháit, de a marhája túl közel ereszkedett a jószágokhoz, a kopter egyik lába beakadt az egyik tehén szarvába, és megszületett a bunyó.

Szarvakasztásban a tehén mindig rutinosabb lesz minden légijárműnél, így most is ő győzött: miközben a pilóta megpróbálta kiszabadítani a lábát, a helikopter egyensúlyát vesztette, a földbe csapódott, és kigyulladt.

Tűzoltók jöttek, ők hamar megfékezték a lángokat. Sem a pilóta, sem az állat nem sérült meg – a helikopter viszont alighanem egy életre megtanulta, hogy hányas a kabát.

Az esetről sajnos nem született felvétel, fájdalomdíjul nézzük meg, milyenek is az ausztrál kopteres cowboyok mindennapjai, és közben szóljon a heavy metal!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!