Egyperces

2016.09.08. 10:11

Véletlenül készült el a világ legjobb esküvői fotója

A fényképész épp csak úgy arra járt, és ha már ott volt, kattintott egyet.

BAMA

Mike Karas nem a hivatalos esküvői fotósa volt a párnak, de egészen biztos, hogy sokkal jobb képet készített a friss házasokról, mint az, aki ezért pénzt is kapott.

Karas a Yosemite Nemzeti Parkban kirándult szombaton, és a naplementében gyönyörködött, amikor észrevette, hogy a szomszédos, távoli sziklán épp egy ifjú pár ölelkezik. Lefotózta őket, a végeredmény pedig lélegzetelállító lett:

Mike Karas (@mike.karas) által közzétett fénykép,

A kép annyira tetszett Karas ismerőseinek, hogy az egyikük beküldte az Oregonian újságba, azt remélve, hogy így a házaspár is tudomást szerez róla. Bejött a számítása, keddre meg is lettek, de a hivatalos esküvői fotósukon keresztül megüzenték, hogy névtelenek szeretnének maradni. Vagy ez csak az irigy fényképész machinációja? Ez sem lehetetlen.

Mindenesetre a világ legjobb esküvői fotója véletlenül született meg, és ez egyszerre ad fricskát és reményt ennek a szükséges, de szükségképpen mesterkélt műfajnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!