Egyperces

2016.12.08. 10:03

A Forbes szerint Johnny Depp a legtúlfizetettebb színész

Címkék#Hírkereső

Nem csak szerintünk lett túl sok nulla a számláján.

BAMA

A Forbes magazin idén Deppet kiáltotta ki Hollywood legtúlfizetettebb színészének - a sztár zsinórban másodszor kapta meg a nem túl hízelgő elismerést.

Számokban ez azt jelenti, hogy a művész fizetésének minden egyes dollára 2,80 dollárt hozott a forgalmazók konyhájára. Depp filmjeivel tehát még mindig többet keresnek a filmesek, mint amennyit a színésznek fizetnek, de a számok magukért beszélnek. Legújabb filmje, a Legendás lények és gondozásuk egyébként szintén szépen fialt, ám meg sem közelítette az eredeti Harry Potter filmek sikerét.

A színész mellett Adam Sandler a másik híresség, aki egymás után kétszer is a szégyenlista élén végzett, de idén a 6. helyre csúszott. Az összeállításban helyett kapott még többek között George Clooney, Will Smith, Channing Tatum és Leonardo DiCaprio is és Julia Roberts is.

A Forbes egyébként becsült adatokkal dolgozott, a színészek utóbbi három filmszerepét vették számításba, és az alapján számolgatták ki a produkciós költségeket és a bevételt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!