Egyperces

2016.12.21. 14:26

Akciófilmbe illőn karatézta le a robogós telefontolvajt a kínai kamionos (videó)

Címkék#Hírkereső

Ezt még Jackie Chan is megsüvegelné.

BAMA

A Részeges karatemesterben és hasonló, bunyós Jackie Chan-vígjátékokban lehet olyan manővereket látni, mint amilyen ">vasárnap jött össze Kína Foshan nevű városában. A főszereplő egy atletikus kamionsofőr és egy robogós tolvaj. A történet: a kamionos épp járművében várakozva telefonált, amikor egyszer csak melléhajtott a robogós, és kikapta a kezéből a mobilt. A megkárosított férfi nem tudta követni az elszáguldó bűnözőt, de még ugyanaznap, kicsit később kiszúrta a forgalomban, ahogy felé közelít. Több se kellett neki, kilépett elé az úttestre, majd futólépésben megindult a gázt adó kétkerekű felé. Az ütközés előtti pillanatban felszökkent, és egy repülő rúgással lepofozta a járműről ellenfelét. A jelenetet biztonsági kamerák rögzítették:

A földet érés után a kungfus kamionos még bepancsolt egyet a robogója alatt vergődő tolvajnak, majd visszavette tőle a korábban eltulajdonított mobilt. Az univerzum pH-értéke pedig helyreállt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!