Egyperces

2016.12.15. 11:20

Benzinkúton portyázott a rabló, nem tudta, hogy akivel ujjat húz, az egy ex-pankrátor (videó)

Címkék#Hírkereső

A szituáció kínosból hamar fájdalmassá változott.

BAMA

A hét legbalszerencsésebb rablóját Floridában kapták lencsevégre a biztonsági kamerák. Az elkövető egy benzinkútra állított be pisztolyával Coral Springsben, és a bevételre pályázott. Előtte még belekötött egy vásárlóba - csak épp az nem esett le neki, hogy választott áldozata bizonyos Shad Gaspard, aki néhány éve még a „Cryme Tyme” duó egyik feleként főmunkaidőben hozzá hasonló izomhegyeket pakolt össze Amerika legnagyobb pankrációszervezeténél.

Bár a pankráció kamubunyó, kivételes fizikum kell hozzá, ami Gaspardnak 2010-es visszavonulása óta is megvan: két méter magas és majdnem 130 kiló izom. A rablót ez nem zavarta, odament az ex-fanyűvőhöz, felhúzta az ingét, megmutatta az övébe tűzött pisztolyt, és azt akarta, hogy Gaspard vegyen neki egy sört. Gaspard – aki ironikus módon csak egy jegesteára ugrott be a kútra – azt gondolta magában, hogy „B*ssza meg, én nem fogok Floridában meghalni!” és kezébe vette az irányítást. A rabló fölé tornyosulva megfélemlítette, elvette tőle a fegyvert, majd kilökdöste a boltból, hátsó fojtásba fogta a nyakát, és egy csípődobással a betonra kente. A kiérkező rendőröknek már nem sok dolga akadt. Az esetnél a rablón kívül senki sem sérült meg. Később az is kiderült, hogy a fegyver egy gázos airsoft pisztoly volt.

Gaspard egyébként csak átutazóban volt Floridában, a Fort Lauderdale-i Comic Conra érkezett haknizni. Azóta már visszatért Los Angeles-i otthonába. Mint a fenti riportban elmondja, nem hiszi, hogy a támadója gonosz ember lenne, szerinte egyszerűen csak úgy jött össze neki az élet, hogy a rabláson kívül nem látott más megoldást. De az is nyilvánvaló, hogy ha épp azt dobja a gép, akkor a csípődobásos betonrakenésnél sem lehet jobbat találni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!