Egyperces

2016.12.29. 09:12

Meghalt Debbie Reynolds színésznő, Carrie Fisher anyja

Címkék#Hírkereső

Az Ének az esőben sztárja egy nappal élte túl a lányát.

BAMA

Tovább folytatja szomorú búcsúját 2016. Egy nappal a Csillagok háborúja Leia hercegnője, Carrie Fisher után meghalt édesanyja, Debbie Reynolds színésznő is.

Fisher kedden hunyt el, halála pedig annyira megviselte Reynoldst, hogy szerdán rosszul lett, sztrók gyanújával a los angeles-i Cedars-Sinai kórházba szállították, ahol nem sokkal később maga is elhunyt. Halálának hírét fia, Todd Fisher jelentette be.

Reynolds lányához hasonlóan maga is ismert színésznő volt, játszott Frank Sinatrával, Tony Curtisszel és Fred Astaire-rel is. Legismertebb filmje az Ének az esőben, mely ugyan a bemutatókor még nem keltett komolyabb visszhangot, ma már viszont a legnagyobb hollywoodi musicalként tartják számon. Reynoldst, 1964-ben Oscar-díjra is jelölték, Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown című filmben nyújtott alakításáért.

Carrie Fisher pénteken, egy Londonból New Yorkba tartó repülőúton kapott szívrohamot. Újjáélesztették, kórházba szállították, ahol először úgy tűnt, sikerült stabilizálni az állapotát, de szervezete végül kedden feladta a küzdelmet. Reynolds másnap épp lánya temetését beszélte meg fiával, Todd-dal Beverly Hills-i otthonában, amikor rosszul lett.

Debbie Reynolds 84 éves volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!