Egyperces

2016.12.11. 10:25

Segítő kutyájával együtt alkalmazták a veteránt, akit előtte sehova sem akartak felvenni

Címkék#Hírkereső

De most már egy texasi barkácsüzletben dolgozik együtt Clay Luthy és kutyája, Charlotte.

BAMA

Luthy, az Air Force veterán sokáig hiába keresett munkát. Nem a férfi képességeivel volt probléma, hanem azzal, hogy Luthy-val együtt járt segítő kutyája, Charlotte is, aki mindenhova elkísérte.

A férfi a Lowe’s nevű barkácsüzletbe is jelentkezett, be is hívták interjúra, amire természetesen a kutyájával együtt érkezett. És mit ad isten, az övé lett az állás.

Charlotte pedig azóta mindennap munkába megy gazdijával, jelez neki és megnyugtatja, ha rázós helyzet adódna. Emellett fizikai segítséget is nyújt Luthy-nak, akinek egy munkahelyi balesetben csúnyán megsérült mindkét térde, bal térdét pedig több műtét után sem tudja behajlítani. De ha Luthy elesik, Charlotte azonnal felsegíti.

A kutya és gazdája valódi szenzáció lett az üzletben, miután egy vevő lefényképezte a különös párost, és a képet feltette a netre. Meg is értjük a rajongást, és azt a 195 ezer lájkot, amit a fotó kapott. 

Fotó / GREG JAKLEWICZ/THE ABILENE REPORTER-NEWS VIA AP -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!