Egyperces

2017.01.09. 15:33

A pizza illata alapján talált rá egy rendőrkutya a rablókra

Címkék#Hírkereső

Az éhség szülte a kisstílű bűnözőket.

BAMA

Vicces történetet osztott meg egy amerikai hírportál: a sztori azzal kezdődött, hogy az Olympia nevű városban három tinédzser néhány pizzát és pár köretet rendelt egy helyi étteremtől.

A 18 éves Tristan Goldsby, a 19 éves Caleb Winegarner és egy meg nem nevezett 15 éves fiú (cselesen) hamis címet adott meg, majd amikor a futár megérkezett, egy bokorból előugorva egy pisztollyal ráijesztettek, és a pizzát követelték. A nő azonnal odaadta az ételt, a fiúk pedig elrohantak.

A rendőrség egy rendőrkutyával érkezett ki a helyszínre. Kaiser azonnal megérezte a forró pizza illatát, majd az ínycsiklandozó aroma alapján egy házhoz vezette gazdáját, Bill Smith rendőrt. A házban azonnal rábukkantak az egyik fiúra, aki még éppen falatozott, majd hamarosan másik két társát is elfogták.

Az elkövetőket letartóztatták. Mindhármukat fegyveres rablással vádolják, bár állításuk szerint csak egy Airsoft pisztolyt volt náluk, ami ráadásul nem is került elő. A fiúk később azt mondták, csak azért követték el a bűncselekményt, mert "unatkoztak és éhesek voltak."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!