Egyperces

2017.01.30. 10:24

Kapaszkodjanak meg: 360 ezer forintért látják vendégül az embert az új Disney-étteremben

Címkék#Hírkereső

A Disneyland 21 Royal nevű egységét nem a kispénzűekre szabták.

BAMA

Most nyitotta meg a Disneyland a 21 Royal nevű éttermét New Orleansben, mely azzal borzolja az amerikaiak kedélyét, hogy elképesztően, átlagembernek tényleg megfizethetetlenül drága. A hírek szerint egy este a helyen egy főnek 1250 dollárba, azaz durván 364 ezer forintba fáj.

A New Orleans Square-en megnyílt étterem persze nem gyorsbüfé, így néz ki belülről:

Bruce Wallin (@robbtravelbruce) által közzétett fénykép,

Nem kólát kapni benne, hanem többek között márkás pezsgőt:

Bruce Wallin (@robbtravelbruce) által közzétett fénykép,

És kaviáros ínyencségeket:

Bruce Wallin (@robbtravelbruce) által közzétett fénykép,

A 21 Royalban nem is lehet egy-két főre asztalt foglalni. Tizenkét vendégre egy egész estés megvendégelés 15 ezer dollárba, azaz majdnem 4,4 millió forintba kerül. Ebben az árban nem csak a hétfogásos vacsora van benne, hanem parkolóhely, koktélozós óra, erkély tűzijáték-bámulásra, meg a tudat, hogy a vendéglőt nem másból, mint Walt és Lillian Disney egykori magánlakosztályából alakították ki.

Az árak alapján a Disney eddigi, széles kör számára elérhető szolgáltatásaival ellentétben az új vendéglő egyértelműen nem a családokat célozza meg – hacsak nem Trumpékra gondolunk, mondjuk –  hanem nagy cégek vezetői rétegeit akarja becsábítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!