Egyperces

2017.01.06. 11:13

Megérkezett a Kör folytatásának előzetese

Címkék#Hírkereső

A tréler alapján az új filmben fény derül a kútban élő kislány előtörténetére.

BAMA

Február 3-án érkezik a mozikba a kultikus Kör című horrorfilm folytatása, a Körök, és csütörtökön élesítették is az előzetesét. Íme:

A tréler alapján a folytatásban elég sok mindent meg fogunk tudni belőle a kútban élő rémkislányról, Samaráról. Pontosabban arról, hogyan vált rémkislánnyá: az előzetesben néhány villanás erejéig látjuk, ahogy egy szanatóriumban kezelik, valamint azt is, ahogy később zsákot húznak a fejére, és belelökik abba a bizonyos kútba.

Ugyanakkor a korábbi pletykákkal szemben a Körök nem előzményfilm lesz, ezt már F. Javier Gutiérrez rendező is megerősítette. Ez egyébként abból is látszik, hogy a főszereplő a 2002-es filmmel, és a 2005-ös Kör 2-vel ellentétben – ahol még videokazettán terjedt az átok – már e-mailben kapott vírusvideóként látja a végzetes kisfilmet a kútból kimászó Samaráról, melyet, a történet szerint, ha megnézünk, hét nap múlva meghalunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!