Életmód

2010.06.07. 17:10

Férfiak vallanak: Miért jobb a más nőjével?

Van-e olyan férfi, aki ne vágyna arra (ha nős, ha facér), hogy szenvedélyes viszonyt folytasson egy szexis, vad nővel, legyen az akár más asszonya? És bele se gondol, hogy a nő, akit az újért elhanyagol, éppoly szexis, vad és kívánatos egy másik férfi számára. Összeállításunkból kiderül, mi motiválja a csalfa férfiakat, miért jó az nekik, ha kakukk módjára befészkelnek mások ágyába.

NANA.HU

A férfiaknak olyan nő kell, aki nem akar lelkizni, beszélgetni, férjhez menni. Létezik ilyen nő? Igen, a férjes asszony – vágja rá az erősebbik nem –, aki a férjével beszéli meg a családi problémákat, a gyereknevelés kérdéseit, az anyagi gondokat. A szeretőnek pedig „csak” az ágy marad.

A modern szerető

Minden egyes percét kiélvezi a kapcsolatnak. A dolog azonban csak addig működik, amíg a szíve szabad marad. A férfiak irtóznak a kötöttségtől. – Belenézek a szemébe, és látom, hogy szeretőt keres – mondja a független „macsó”. És ha belehallgatunk a dicsekvő monológokba, kiderül, a férjes asszony őbenne megtalálta, amit állítólag keresett.

Ottó (51 éves fotós) azt mondja, élete nagy szerelme Gabi. Öt éve tart a viszonyuk a 45 éves könyvelőnővel.
– Mindig volt barátnőm. A feltűnően szép nőktől azonban igyekeztem távol tartani magam. Gabi barna hajú, bájos teremtés, a legizgatóbb nő, akivel eddig találkoztam. Vele megismerhettem az igazi szenvedélyt. Most már tudom, mit jelent vágyakozni valaki után. Gabi nem akarja felszámolni a családi fészket. Ezt és nem is bánom. Gyakran meglátogatom Gabit és a férjét. Előfordul, hogy hétvégén náluk alszom, ilyenkor leülünk hármasban, és egy pohár bor mellett elbeszélgetünk. Feri teljesen aszexuális. Egyáltalán nem illenek össze Gabival. A beszélgetés után aztán elköszön, visszavonul a szobájába, mi pedig legalább hajnali háromig élvezzük egymást a vendégszobában. Azután Gabi visszamegy a hálóba, Feri mellé. Nagyon jól kijövök a férjével, rokonszenves, intelligens ember. Talán megnyugvással tölti el, hogy ismeri a felesége szeretőjét.

Felébred a bűntudat?

A férfinak elég egy korsó sör, és nincs többé titok. Az úgynevezett erotikus „feketemunkára” minden férfi büszke, esze ágában sincs magában tartani a részleteket, egy cseppet sem szégyelli, amit tett. Eleinte elégedett önmagával: milyen fantasztikus az ágyban! Aztán jönnek a bonyodalmak. Lehet, hogy lelkifurdalása támad, ha közeli ismerőse a megcsalt férj. Ilyen Sándor esete, aki a főnöke feleségébe zúgott bele. Aliz férje ügyvezető igazgató annál a cégnél, ahol Sándor (41 éves autószerelő) dolgozik. Sándor és Aliz öt éve szeretők. Szeretnék, ha kapcsolatuk több lenne, de ez lehetetlen anélkül, hogy Sándor munkanélkülivé válna. Nem tudják, hogyan magyarázhatnák meg szerelmüket a párjuknak és összesen hat gyermeküknek.– Soha nem hittem, hogy velem ilyesmi megtörténhet. 16 éve vagyok nős, Aliz 21 éve ment hozzá a főnökömhöz. Rettegve gondolok arra, hogyan tartom el a családomat, ha kitudódik a dolog. De az érzelmek minden félelemnél erősebbek. Az üzleti utazások után nagyon rossz érzés hazamenni úgy, hogy közben érzed, nem az igazi nőhöz mész. Nem tudtam ellenállni az újnak, a tiltottnak. Valószínűleg az is közrejátszhatott, hogy feleségemmel, Krisztinával a házasságunk csak hétköznapokból állt. Alizzal felfedeztük újra a szexualitást. Hol nála, hol nálam vagyunk. Elektromos kapunyitóm van a garázsban, így senki nem látja, mikor kivel megyek be a házba. Ha tőlünk megyünk Aliz autójához, mindig letakarja a fejét, és lebukik az autóban. Mint egy amerikai filmben, de éppen ettől olyan izgalmas. Természetesen furdal a lelkiismeret a gyerekek és a főnököm miatt, de nem érzem bűnösnek magam.

Egyszerű, gyors és jó

A szerelmi háromszög fenntartása nyilvánvalóan „munkával” jár. Mindent meg kell tervezni, át kell gondolni, nehogy kiderüljön. Úgy is mondhatnánk, hogy ez egy szexuális James Bond-játék. Figyelni kell arra, hol parkolunk, milyen néven jelentkezünk be a motelba. Előfordul, hogy kevés idő áll rendelkezésre, ilyenkor a pároknak el kell felejteniük a beszélgetést, az előjátékot. Le a nadrággal, és térjünk a tárgyra. Egyszerű, gyors és jó szex – erre vágyunk, mondják a szeretők, és meg vannak elégedve magukkal. A legtöbbjüknek ugyanis meggyőződése, hogy a teljesítményüknek, csáberejüknek köszönhető ez a hirtelen vadság. Valójában nem kell nagy lepedőbetyárnak lenniük. A titkos találkák már önmagukban fokozzák a vágyat.István (42 éves építész) életében két nő van. Élettársával, a 38 éves Mónikával este és éjjel van együtt. A másik nő az 53 éves Teri. Mivel egymás mellett van az irodájuk, mindennap találkoznak.
– Mónika és Teri egyaránt erős, intelligens nő, de külsőleg egészen mások. Mónika alacsony és molett. Természetes szőke haja, kedves, pufók arca van. Nem sminkeli magát, és nem használ parfümöt sem. Teri ezzel szemben 1,75 méter magas, vékony, melírozott hajú nő. A smink és az izgató parfüm nagyon nőiessé teszi. Mónika igazi szellemi társ, mindenről tudunk beszélgetni. Teri pedig a szenvedélyt, a vágyat jelenti az életemben. Legszívesebben mindkettejüket feleségül venném. Miért ne lehetnék két nővel egyszerre boldog? Miért kell a régit félretenni, ha beleszeretek egy másik nőbe? Nekünk már csak a bujkálás marad. Teri férje, János semmit nem tud kettőnkről. Minden alkalommal, amikor szeretkezünk, hazamegy, és megismétli a férjével. Szerinte ez nagyon izgalmas. Minden ünnepre meghívnak. Hivatalosan a család barátja vagyok. Én is szeretném, ha Teri néha eljönne hozzánk, de Móni nem tudná elviselni más nő jelenlétét, hát még ha tudná, hogy a szeretőm.

Már több kell

Máté (27 éves kutató) másfél éve folytat titkos viszonyt Máriával. Ismeri Mari férjét, és nagyon sajnálja a megcsalt férfit. Ezért minél hamarabb tiszta vizet akar önteni a pohárba: Máriának el kell válnia.
– Egy szórakozóhelyen ismertem meg Máriát. Nagyon sokan voltunk. Barátok és azok barátai, ismerősei. Egyszer valaki bemutatta őt és a férjét. A férfi barátai is ott voltak, azokkal iszogatott. Így egész este kettesben beszélgettünk. Nem érdekeltek a többiek, még a férje sem. Az este végén megbeszéltünk egy találkozót. Már akkor éreztem, hogy többre vágyik. Másnap elmentünk kávézni, majd kocsijával hazavitt, de nem jött fel hozzám. Nagyon energikus, céltudatos, tudja, mit akar, és el is éri azt. Egy hónap múlva aztán megtörtént a dolog. Azóta, hacsak lehet, találkozunk, és fantasztikus a szexuális összhang közöttünk. Mária mindig azt mondja, hogy már nem szeretkezik a férjével, és nem akar vele élni. Szinte mindenki – a férje is – tud a kapcsolatunkról. De nem szól egy szót sem, türelmesen várja, hogy Mária visszatérjen hozzá. Remélem, hogy ez nem következik be. Azt szeretném, ha elválna, és velem élne. Ezt megmondtam neki is, mert magától soha nem lépne. Nagyon rosszul érzem magam, ha találkozom a férjével, ezért is siettetem a válást. Nemrégiben láttam, hogy részegen imbolygott egyik kocsmából a másikba. Azt gondoltam, nem! Így nem akarom! Akár én is lehetnék ilyen állapotban! Nem akarom a hitvesi ágyukban csinálni. Mari ezt nem érti meg… Megvárom, hogy tényleg beadja-e a válókeresetet. Február 15-ig, a születésnapomig adok neki időt, ha nem történik semmi, otthagyom. Tiszta kapcsolatot akarok.

A sors fintora, hogy néhány férfi egy idő után többet akar a kapcsolattól. Már nem elég a puszta erotika. Minden észérv ellenére érzelmi kockázatot vállal, föladja elveit. Meghívja a nőt moziba, színházba, vacsorázni vagy titkos utazásokra. Teljesen elveszítheti a fejét. Minden percet a nővel akar tölteni. Szerelmes lesz. Gondolkodni képtelen, lebeg a rózsaszín ködben. Hosszasan bámulja magát reggelente a tükörben, illatfelhőben úszik. Egyik pillanatban szépfiúnak látja magát, másik pillanatban kétségbeesve tapogatja pocakját, sőt kezelésbe veszi szemráncait. Zavarni kezdi az a plusz 30 kiló, amelyet a családi konyha unalmában felszedett. Mi tehet ilyenkor az elhanyagolt feleség? Összeszedi magát, és kipuhatolja, hogy mi izgatja a mellette horkoló hústömeget abban a másik asszonyban, és megpróbál úgy kinézni, viselkedni, mint férje álmainak asszonya. Ez csak azért veszélyes, mert a jótékony változásokat (új haj, új ruha, új smink) nem a férj szokta észrevenni, hiszen az se hall, se lát, hanem az örök lesben álló harmadik. És a kör bezárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!