pótolhatatlan

2018.08.24. 16:22

Elmarad Sean Paul szegedi koncertje

A jamaicai sztár azért mondta le fellépését a Szegedi Ifjúsági Napokon, mert azonnal műteni kell a térdét.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Patrick Baz

Sean Paul menedzsmentjének tájékoztatása szerint az énekes állapota olyan stádiumba került, amely azonnali operációt igényel, emiatt kénytelen szegedi koncertjét lemondani – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Kolonics Erika, a SZIN főszervezője kiemelte: korábban úgy volt, hogy egy nappal fellépése előtt érkezik Szegedre Sean Paul, aki szerette volna megismerni a várost. Bár a zenekar megérkezett, a főszereplő Florida felé tart egy fájdalmas térdporcsérüléssel.

„Megpróbáljuk pótolni Sean Paul hiányát, ami egy nappal a fellépés előtt szinte lehetetlen” – mondta a főszervező.

Az idén ötvenéves SZIN szerdán kezdődött és szombat a zárónap. A nyárzáró fesztiválon pénteken este lép fel a Pet Shop Boys, korábban koncertet adott Jess Glynne, Wilkinson, dj-szettet adott a Faithless, a hazai élvonalból mások mellett Ákos zenélt, pénteken este a Halott Pénz ad műsort, szombaton pedig Lovasi András.

Az Újszegedi Partfürdőn 1395 fellépőt láthat a közönség a több mint 150 zenei program során. A SZIN-en több mint ötszáz ember dolgozik, és minden korábbinál több kiállító és vendéglátó várja a közönséget.

Borítókép: Sean Paul jamaicai sztár térdét azonnal műteni kell

Forrás: AFP/Patrick Baz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!