Élmények határtalanul 

2020.01.11. 17:04

Megkapó imázsfilm készült Székelyföldről (videó)

A Magyar Turisztikai Ügynökség a határtalan élményeket nyújtó Székelyföldről készített imázsfilmet.

MTÜ-imázsfilm

A videóban egyszerre jelenik meg hagyomány és modernitás, az ősök hagyatéka és a fiatalság jelene. Székelyföld gyönyörű hegyei és erdői, valamint ezek őshonos állatfajai is láthatók a filmben, amely bemutatja, hogy a hó borította táj a természetjárás mellett is számos programlehetőséget kínál az oda érkezőknek. Korcsolyázni, hegyet mászni, lovas szánon járni a vidéket – hogy csak néhányat említsünk a Székelyföld kínálta élményekből. S egy fárasztó nap végén mi más eshetne jobban, mint egy kiadós töltött káposztát követően szeretteink társaságában pálinkázni, és gőzölgő dézsában pihenni ki a nap fáradalmait?

A Magyar Turisztikai Ügynökség videója megmutatja nekünk: a történelmi emlékek és a népi hagyomány mellett a Székelyföld sokkal többet tud adni, mint gondolnánk. A maga változó változatlanságában kínál felejthetetlen élményt bármely korosztály számára.

Borítóképünk kivágás a fenti kisfilmből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!