Jónak lenni jó!

2020.12.19. 07:00

A közösségi festmény is szerepel a közmédia jótékonysági aukcióján

A festményt a MOL Nagyon Balaton felkérésére augusztusban Labrosse Dani képzőművész a Strand Fesztivál közönségével közösen készítette a Balaton partján.

Kiemelt tételként lehet majd licitálni a legnagyobb balatoni közösségi festményre a közmédia Jónak lenni jó! vasárnapi jótékonysági műsorában.

A festményt a MOL Nagyon Balaton felkérésére augusztusban Labrosse Dani képzőművész a Strand Fesztivál közönségével közösen készítette a Balaton partján. A 10 méter hosszú és 2 méter magas, 10 darabból álló mű kikiáltási ára 2 millió forint – közölték a szervezők.

Az alkotómunka Zamárdiban zajlott, tömegével érkeztek a jelentkezők, akik részt akartak venni a kép elkészítésében. Az alkotó előzőleg már megrajzolta a Balaton alakjára épülő kép körvonalait, amit a helyszínen együtt festett ki a közönséggel.

A közmédia Jónak lenni jó! egész napos műsorfolyama december 20-án kilencedik alkalommal várja a nézőket és a hallgatókat. A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá.

A 13616-as adományvonal tárcsázásával vagy sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!