Ezotéria

2010.10.25. 20:56

Angyali útmutatás

Bizonyára olvastál már csodálatos esetekről, sőt, olykor talán már személyesen is átéltél hasonlót. Olyasfajta történetek ezek, amelyek hallatán libabőrös lesz az ember, ugyanis valakit meggyógyít, sokszor az életét menti meg egy titokzatos erő, hang vagy személy. Az átlagember azt mondja ilyenkor: az őrangyala vigyázott rá.

ASTRONET.HU

Az ősi spirituális iratokban, a Tórában vagy az Ótestamentumban sok olyan angyali tanács olvasható, amely segíti a családi és egyéb konfliktusok megoldását, a házasság harmóniájának megőrzését, de még az egyszerűbb hétköznapi gondok rendezését is.

Napjainkban milliókra rúg az önsegítő könyvek, terápiák száma, és ezekből kiderül, hogy az emberiség évezredek után is ugyanazokkal a gondokkal küzd, mint amikor a pszichológia önsegítő válfaja megszületett: boldogtalan házasság, depresszió, pénzügyi nehézségek, idős szülőkkel adódó problémák.

Aki végigolvassa dr. Doreen Virtue Angyali útmutatás című könyvét, könnyen rálel arra a receptre, amivel saját baját orvosolhatja. A szerző pszichológusként kezdetben gyakorlatias gyógyító volt, hagyományos képzéssel, klinikai tapasztalatokkal, ám egyre több olyan élményben volt része, hogy végül egyre inkább odafigyelt az égi üzenetekre. Ő is azok közé tartozik, akik ha valami újról hallanak, az első kérdésük az: működik? Aztán egyre gyakrabban szembesült azzal, hogy a titokzatos erő valami módon mindig hozott eredményt, messze túlmutatva az általa tanult, kipróbált pszichológiai módszereken.

„Az az igazság, hogy soha nem gondoltam volna, hogy valaha az angyali birodalom szószólója leszek” – vallja meg őszintén könyve előszavában a pszichológusnő, aki Dél-Kaliforniában a Chapman Egyetemen szerezte diplomáját és a helyi kórház pszichiátriáján dolgozott, elsősorban a függőségekre specializálódott.
„Évekkel ezelőtt, ha a pácienseim arról számoltak be, hogy vízióik vannak, vagy hangokat hallanak, akkor bennem már kész is volt a diagnózis a lehetséges skizofréniáról. Ma viszont arra buzdítok mindenkit, hogy próbáljanak meg kommunikálni az égiekkel.”

Kattints a folytatásért!>>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!