VB 2022

2022.12.16. 17:26

Nem túl boldog a marokkói együttes szövetségi kapitánya

A bronzmeccsre készülő Marokkó szövetségi kapitánya csalódottan kezdte a sajtótájékoztatóját.

Szoljon.hu

Walid Regragui reméli, hogy szombaton is így ünnepli őt a marokkói válogatott

Forrás: AFP

Fotó: MANAN VATSYAYANA

Walid Regragui úgy véli, a Horvátország elleni szombati találkozó, mint harmadik helyért játszott mérkőzés a legrosszabb meccs egy világbajnokságon, amin sajnos nekik is játszaniuk kell – olvasható az origo.hun.

„Nyilvánvalóan szerettük volna, ha a dolgok másképp alakulnak és ha a döntőben szerepelnénk, de van egy harmadik hely, amiért játszanunk kell. Dobogósok akarunk lenni, a harmadik hely jó lenne az imázsunknak – mondta a 47 éves szakember. – Azonban még ha meg is nyerjük a holnapi meccset, akkor sem fogjuk tudni elfelejteni, hogy nem jutottunk el a döntőbe, és nem tudjuk megnyerni a világbajnokságot. Nem szombaton, hanem vasárnap szerettünk volna játszani.”

Reragui azt is elmondta, hogy aggasztja Luka Modric különleges motivációja a szombati meccsre, mivel várhatóan ez lesz a 37 éves horvát középpályás utolsó vb-mérkőzése, ami akár a válogatottbeli visszavonulását is kiválthatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!